Tesla continuă angajările în România. Eveniment de recrutare la București

Pe 13 decembrie 2022, Tesla Motors organizează la București evenimentul Batch Days prin care încearcă să recruteze personal calificat în zona de service și vânzări auto.
Robert Stan - mar, 22 nov. 2022, 22:03
Tesla continuă angajările în România. Eveniment de recrutare la București

Producătorul american de mașini electrice Tesla Motors are în plan extinderea serviciilor oferite clienților români.

În luna august, Tesla anunța că are nevoie de un director de service care va fi responsabil cu „furnizarea unei experiențe de servicii excepționale clienților noștri, dezvoltarea membrilor echipei, gestionarea operațiunilor de zi cu zi și asigurarea că Tesla Service îndeplinește nevoile clienților noștri, precum și ale angajaților noștri”.

Un alt post disponibil în vară era cel de consilier vânzări. Conform celor de la Tesla, candidatul ideal trebuie să fie un „ambasador care se asigură că potențialii clienți beneficiază de o experiență interesantă, captivantă și perfectă pe toată durata «călătoriei»”. În plus, consilierul ar trebui să construiască relații de durată cu clienții și să aibă „o hotărâre necruțătoare de a reuși”.

Cel de-al treilea post scos la concurs de Tesla în august a fost cel de coordonator al operațiunilor care să asigure livrarea fără probleme a vehiculelor către noii proprietari.

Ei bine, în ultima lună a acestui an, mai exact pe 13 decembrie, la București va avea loc o „Zi a Candidaților” sau „Batch Day” – care înseamnă o provocare la productivitate maximă timp de o zi. Cei implicați ar trebui să dedice o zi de muncă unui singur țel, eliminând toate distragerile, astfel încât să poată profita la maximum de acest timp în beneficiul productivității.

Practic, pe 13 decembrie, între orele 16.00 la 19.00, va avea loc la București o recrutare de personal prin care doritorii de a lucra la compania americană vor avea ocazia să se întâlnească cu echipa locală Tesla, să afle detalii despre posturile disponibile și să fie intervievați la fața locului.

În cadrul acestui eveniment, Tesla Motors dorește să găsească persoane potrivite pentru rolurile de director de service, tehnician service mobil, consilier piese de schimb, specialist operațiuni și expert vânzări.

Conform Tesla Motors, „solicitanții calificați vor fi luați în considerare pentru angajare indiferent de rasă, culoare, religie, sex, orientare sexuală, vârstă, naționalitate, dizabilitate, statut, identitate de gen sau orice alt factor protejat de legile federale, statale sau locale aplicabile”.

Fără a dezvălui locul în care se va desfășura în București campania de recrutare, cei de la Tesla solicită doritorilor să trimită un CV în limba engleză urmând ca doar cei selectați de echipa de recrutare să primească o invitație cu mai multe detalii.

Te-ar mai putea interesa și
Budapesta vrea să prelungească perioada de plafonare a prețurilor la unele alimente de bază
Budapesta vrea să prelungească perioada de plafonare a prețurilor la unele alimente de bază
Guvernul ungar intenţionează să extindă şi în 2023 plafonarea preţurilor la mai multe alimente de bază, a anunţat vineri site-ul Portfolio.hu, citând surse care au dorit să-şi păstreze......
Petrom reacționează de abia la o zi după ce Austria a votat împotriva intrării României în Schengen: Suntem un punct de sprijin pentru economica românească. Nu comentăm decizii politice
Petrom reacționează de abia la o zi după ce Austria a votat împotriva intrării României în Schengen: Suntem un punct ...
Compania energetică Petrom, deținută în proporție de 51% de grupul austriac OMV, a reacționat astăzi la decizia de ...
Bittnet Group preia un pachet de 70% din acțiunile companiei Dataware Consulting
Bittnet Group preia un pachet de 70% din acțiunile companiei Dataware Consulting
Grupul de companii Bittnet (BNET) anunță cea de-a treia tranzacție de M&A din 2022, prin semnarea contractului de cumpărare ...
”Filiera” prin care zahărul produs în România face profit în Austria și ce fel de zahăr consumă, de fapt, românii – Gândul
”Filiera” prin care zahărul produs în România face profit în Austria și ce fel de zahăr consumă, de fapt, românii ...
După 11 ani de așteptare și eforturi susținute, România nu a reușit încă să intre în Schengen, spațiul european ...