ThinkDigital România este noul reprezentant exclusiv de vânzări online al Mediafax Group

Începând cu 1 ianuarie 2016, compania ThinkDigital România, parte a grupului internaţional TDG, va fi reprezentantul exclusiv de vânăari online al Mediafax Group.
Economica.net - mie, 16 dec. 2015, 10:18
ThinkDigital România este noul reprezentant exclusiv de vânzări online al Mediafax Group

Clientii de publicitate online si agentiile de media vor avea astfel la dispozitie un portofoliu amplu de site-uri locale: cu 13 site-uri care au totalizat (in luna noiembrie 2015, conform SATI) peste 14,2 milioane de vizitatori unici in reteaua Mediafax, la care se adauga cele 25 de site-uri cu peste 19,1 milioane de vizitatori unici din reteaua locala a ThinkDigital, oferta consolidata va face ca firma sa devina lider in clasamentul SATI, arata compania intr-un comunicat.

„In conditiile in care o parte considerabila din bugetele de advertising online sunt absorbite de playeri globali, consolidarea ofertei locale este un pas logic in maturizarea pietei. Am incredere ca echipa pe care fostul nostru coleg Dragos Stanca a construit-o ca antreprenor in ultimii ani, combinand expertiza locala cu cea a retelei internationale din care face parte acum, va putea valorifica la maxim efortul echipelor de profesionisti care lucreaza astazi pentru brandurile Mediafax”, a declarat Adrian Sarbu, fondator si director general al Mediafax Group.

„Cand un lider in productia de continut de calitate isi uneste fortele cu un grup puternic in tehnologie de marketing digital si vanzari, mesajul pe care il dam este clar: intr-un mediu extrem de complex, industria locala nu are cum sa atinga standardele globale decat prin investitii constante si consolidare. Sunt convins ca, alaturi de Adrian Sarbu si de fostii mei colegi de la Mediafax vom lansa propuneri si proiecte extrem de interesante incepand cu anul care vine”, a adaugat Dragos Stanca, partener si reprezentant al Think Digital Group in Romania.

„E o decizie care va avea efecte favorabile atat asupra pietei locale, cat si in performanta noastra ca si companie. Le multumim pentru incredere noilor parteneri de la Mediafax precum si publisherilor locali care ne sunt alaturi de ani buni”, a completat Cristina Cucuiu, director general al ThinkDigital Romania.

Mediafax Group detine si editeaza unele dintre cele mai cunoscute branduri media de pe piata locala, precum agentia Mediafax, „Ziarul Financiar”, „Gandul.info”, „ProSport”, „The One”, „Ce se intampla, doctore?”, „Business Magazin” sau „Descopera” .

TDG (Think Digital Group) activeaza in domeniile media si vanzari online (prin compania ThinkDigital), adtech si programmatic advertising (TailWind / Project Agora) si marketing digital (ForestView) alaturi de publisheri locali importanti si de parteneri globali majori precum Facebook, Skype, Shazam, AppNexus ori Sizmek. Grupul are birouri in 6 tari din Europa Centrala si de Est, precum si in Emiratele Arabe Unite. In Romania, ThinkDigital organizeaza si ICEEfest, unul dintre cele mai importante festivaluri internationale dedicate Innternetului care au loc in regiune.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Kremlinul a susţinut joi că livrarea rachetelor americane ATACMS către Kiev nu va schimba nimic în conflictul din Ucraina, după ce Washingtonul a anunţat că va furniza Ucrainei astfel de......
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Dacia Duster, SUV-ul asamblat exclusiv în România pentru piața europeană, a ajuns la a treia generație și, de-a lungul ...
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov, la șase ani de când a lansat serviciul în România.
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în Uniunea Europeană au urcat anul trecut cu 5,3%, însă ţările membre din Europa de Est ...