1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

News

ThinkDigital România preia operaţiunile AdEvolution

ThinkDigital Romania şi AdEvolution au semnat un acord de colaborare în urma căruia, până la finalul anului, operațiunile de business ale celor două companii se vor integra.

20 aug, 2014 | ECONOMICA.net

”Într-o piață dificilă și fragmentată, consolidarea este cheia spre un business de digital marketing sănătos. Am spus cam același lucru în momentul în care compania pe care am fondat-o în 2009, Q2M, a fuzionat cu ThinkDigital. Doi ani mai târziu, se confirmă că am avut dreptate și sunt convins că alianța pe care am semnat-o astăzi cu unul dintre cei mai vechi și respectați playeri din piață se va transforma, la fel, într-un proiect de succes”, spune Dragoș Stanca, managing director ThinkDigital Romania.
 
”Acum exact 8 ani fondam AdEvolution cu credința că, așa cum îi spune și numele, vom contribui la evoluția și maturizarea pieței locale de marketing și Publishing digital. Acordul semnat astăzi cu cei de la ThinkDigital nu face decât să ducă mai departe acest proiect, într-un context corect de business, în care e nevoie de consolidarea playerilor regionali importanți”, a declarat Val Voicu, fondatorul AdEvolution. El a devenit, odată cu semnarea acordului, și business development advisor în cadrul ThinkDigital Romania.
 
ThinkDigital - parte a grupului international TDG - reprezintă în relația cu clienții și agențiile de media mai multe zeci de site-uri locale, Publisheri Premium și playeri internaționali, precum Facebook (Premium Ads), Skype, Daily Motion și nu numai. Compania organizează și cel mai mare festival dedicat marketingului interactiv din Europa de Est si Sud, ICEEfest.
 
AdEvolution reprezintă la rândul său zeci de Publisheri locali grupați într-o rețea complexă de site-uri specializate. Compania operează și deține și proiecte de Publishing originale, printre care, site-ul de lifestyle feminin Feminis și cunoscutul portal de business DailyBusiness.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO