1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

Companii

Ţiriac a luat autorizaţie de construcţie pentru turnul de 12 etaje din centrul Bucureştiului

Firma Global East European Investment a primit în luna iunie a acestui an autorizaţia de construcţie a unui turn de birouri de 12 etaje în apropiere de Piaţa Victoriei din Capitală. 

09 oct, 2014 | | ECONOMICA.net

O firmă din cadrul Tiriac Imobiliare, parte din Ţiriac Holdings, controlat de omul de afaceri şi fostul tenismen Ion Ţiriac, a obţinut în luna iunie a acestui an autorizaţia de construcţie a unui imobil de 12 etaje pe terenul pe care îl deţine pe strada Buzeşti, în apropiere de Piaţa Victoriei, potrivit datelor de la Primăria Sectorului 1.

În prezent, firma East Global European Investment efectuează pe acel teren lucrări de reamplasare priză de ventilaţie staţie metrou Victoriei 2. 

Investiţia anunţată în 2012 pentru acest proiect a fost de 30 de milioane de euro. Compania are planul urbanistic zonal (PUZ) aprobat încă din 2005, iar autorizaţia de construcţie emisă prevede construcţia unui imobil cu funcţiunea birou, comerţ şi servicii cu o structură 5S+P+4E/9E/12E. 

Centrul Buzeşti, cum este numit proiectul pe pagina de internet a Tiriac Imobiliare, va avea o suprafaţă construită de 35.000 mp. 

Firma East Global European Investment este deţinută de E.E.I. Imobiliaria Investment (40% şi controlată în proporţie de 50% de omul de afaceri libanez Khalil Abi Chahine), Weybridge Real Estate (10) şi Weybridge Property Co (50%). Ultima înregistrare la Registul Comerţului a fost făcută în februarie 2012. 

În apropierea Guvernului, investitorul NEPI, care deţine vila Oromolu şi terenul aferent, va construi o clădire de birouri şi va renova vila cu 37 milioane de euro, investiţie susţinută din fonduri proprii. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO