TOP 3 criptomonede de investit în septembrie 2023 (P)

Managerul de investiții Grayscale solicită Comisiei pentru Valori Mobiliare și Schimb (SEC) să accelereze conversia Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) într-un fond tranzacționat la bursă (ETF) Bitcoin.
Ion Dobreanu - vin, 08 sept. 2023, 22:41
TOP 3 criptomonede de investit în septembrie 2023 (P)

Acest lucru se produce în contextul victoriei majore a Grayscale asupra SEC săptămâna trecută. Într-o scrisoare către SEC, avocații Grayscale au solicitat o întâlnire urgentă pentru a discuta un eventual plan pentru aprobarea conversiei GBTC într-un ETF.

Ei au susținut că SEC nu mai are motive să respingă conversia după ce Curtea de Apel din SUA a decis că agenția „a greșit” respingând anterior cererea ETF făcută de Grayscale.

Potrivit avocatului Davis Polk, Joseph Hall, care a scris scrisoarea, decizia instanței a arătat că acordurile suplimentare de supraveghere a fraudei, cum ar fi cele dintre emitenții de ETF și schimbul de criptomonede Coinbase, nu sunt necesare pentru aprobarea Bitcoin ETF.

SEC poate contesta decizia până la mijlocul lunii octombrie. Având în vedere condițiile actuale ale pieței cripto, Wall Street Memes, Bitcoin BSC și yPredict se evidențiază ca unele dintre cele mai bune criptomonede de cumpărat acum datorită fundamentelor lor puternice și/sau analizei tehnice pozitive.

Tokenul Wall Street Memes se apropie de sfârșitul fazei de prevânzare

Pe măsură ce prevânzarea de jetoane Wall Street Memes (WSM) se apropie de sfârșit, nu pot fi trecute cu vederea realizările semnificative ale proiectului care s-au concretizat într-o finanțare de peste 25 de milioane de dolari.

Apariția Wall Street Memes a fost influențată semnificativ de mișcarea Wall Street Bets și de saga GameStop. Comunitatea reunește elemente de finanțe, cultură online și meme pentru a oferi o nouă abordare a finanțelor tradiționale.

În prezent, prețul pentru un jeton este de 0,0337 USD. Opțiunile de plată pentru potențialii cumpărători includ Ethereum (ETH) și Tether (USDT).

Potrivit tabloului de bord de miză al proiectului, cei care vor miza acum jetoane WSM se pot aștepta la un randament anual de 70%, deși se așteaptă că această cifră va scădea pe măsură ce sunt pariate mai multe jetoane.

Wall Street Memes se mândrește deja cu o comunitate online impresionantă, care a adunat un număr de peste un milion de investitori de retail. Numai contul lor de Instagram Wall Street Bets are 811.000 de urmăritori.

 

                                                                             Cumpără Wall Street Memes

 

Bitcoin BSC oferă tokenuri la prețurile practicate de Bitcoin în 2011

Bitcoin BSC le oferă investitorilor timpurii oportunitatea de a cumpăra tokenul său nativ, BTCBSC, la prețul nostalgic de 0,99 USD — echivalentul valorii Bitcoin cu un deceniu în urmă.

Acest nou token este printre cele mai recente apariții dintr-o serie de tokenuri denumite adesea „clone Bitcoin”. Aceste jetoane, cum ar fi BTC20, o versiune ERC-20 a Bitcoin, au depășit uneori varianta originală a Bitcoin, cel puțin pe termen scurt.

De exemplu, BTC20 a înregistrat o rentabilitate de 688% la prevânzare. Între timp, valoarea Bitcoin a scăzut cu 11,3% în ultima lună.

Potrivit site-ului web al proiectului, Bitcoin BSC este fundamental diferit de Bitcoin din două motive. În primul rând, funcționează pe BNB Smart Chain de la Binance, care acceptă mineritul proof-of-stake. Acest lucru duce la a doua diferență: Bitcoin BSC oferă recompense de miză.

Cei care investesc în BTCBSC își pot miza jetoanele pentru a valida tranzacțiile pe blockchain. Noi recompense BTCBSC vor fi lansate la fiecare 10 minute, similar programului de recompense Bitcoin.

                                                                               Cumpără Bitcoin BSC

 

yPredict, proiect cripto bazat pe inteligență artificială

Un alt proiect cripto care se află în prevânzare și care a stârnit deja interesul investitorilor este yPredict. Acesta se concentrează pe a oferi investitorilor un cadru educațional în cadrul căruia să ia decizii inspirate pe piață, fiind ghidați de inteligența artificială.

Proiectul oferă analize predictive pentru companii de toate mărimile și oferă instrumente de tranzacționare potrivite atât pentru investitori cu experiență pe piață, cât și de investitori care abia fac primii pași în această industrie.

yPredict este un proiect cu o utilitate clară pe piață, contribuind la profitabilitatea investițiilor făcute de utilizatori, iar acest lucru a contribuit la popularizarea sa încă din prevânzare.

În prezent, un token $YPRED se comercializează pentru suma de 0.1 USD.

                                                                                                 Cumpără yPredict

Te-ar mai putea interesa și
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste masive
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste ...
Guvernul francez a dat sâmbătă publicităţii o serie de măsuri suplimentare în favoarea agricultorilor, în speranţa că va încheia odată pentru totdeauna criza apărută la începutul......
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea Bulevardului Ghencea
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea ...
Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a anunțat astăzi că instituția pe care o conduce a atribuit contractul pentru ...
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub ...
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale ...