Top 3 previziuni de preț: Wall Street, Shiba Inu și Dogecoin sunt vedetele următorului sezon al monedelor meme (P)

Ion Dobreanu - vin, 08 sept. 2023, 22:04
Top 3 previziuni de preț: Wall Street, Shiba Inu și Dogecoin sunt vedetele următorului sezon al monedelor meme (P)

Monedele meme precum Shiba Inu și Dogecoin au reușit să atragă atenția comunității cripto, iar acum reușesc să-și extindă sfera de influență datorită ajutorului primit din partea noilor proiecte din cripto, precum Wall Street Memes.

Cunoscute pentru mixul lor de umor, cultură și speculații financiare, monedele meme au devenit, de asemenea, fenomene sociale, dacă ne uităm la numărul de urmăritori de pe rețelele sociale.

Pentru a ne face o idee despre piața actuală a monedelor meme și direcția spre care s-ar putea îndrepta în continuare, vom arunca o privire la Wall Street Memes ca un nou proiect care câștigă avânt în spațiul monedelor meme, împreună cu Shiba Inu și Dogecoin.

Apariția Wall Street Memes pe piața monedelor meme

Wall Street Memes, proiect recunoscut pe scară largă pentru distribuirea de meme virale pe rețelele sociale precum Instagram și Twitter, și-a anunțat noua aventură în lumea monedelor meme în 26 mai 2023.

Oferta inițială de schimb (IEO) pentru moneda meme este stabilită pentru 27 septembrie, iar până acum, prevânzarea a atras finanțare de peste 25 de milioane de dolari.

Prețul inițial pentru fiecare token WSM USD a fost de 0,025 USD, iar de atunci prețul a crescut la 0,0337 USD. Prevânzarea se va încheia în următoarele săptămâni, cu IEO programată la scurt timp după.

Wall Street Memes a conceput deja un plan clar pentru moneda sa meme. Întreaga aprovizionare cu jetoane va fi distribuită comunității, jumătate fiind alocată pentru prevânzare, iar restul de jetoane fiind împărțite între lichiditate și recompense ale comunității.

Elon Musk a interacționat și cu Wall Street Memes pe Twitter. Deși acest lucru nu confirmă nimic, a condus la speculații că $WSM ar putea fi listat la bursele majore în viitor, așa cum au fost și alte monede meme aflate în atenția comunității.

                                                                                 Cumpără Wall Street Memes

Poziționarea unică a SHIB: Construirea unui ecosistem în jurul entuziasmului generat de monedele meme

Criptomoneda meme Shiba Inu (SHIB) a cunoscut o creștere masivă de la apariția sa în 2020, crescând cu peste 45.700% doar în 2021.

SHIB a început să se tranzacționeze în august 2020 la un preț minusul de 0,0000000001 USD și a rămas relativ constant până în mai 2021. În acea lună, moneda a crescut brusc cu 457% în 24 de ore, ajungând la 0,00003791 USD.

Ca monedă meme, SHIB a beneficiat de entuziasmul de pe rețelele sociale și de o comunitate devotată de deținători. Celebrități precum Paris Hilton și Antonio Brown au postat pe Twitter despre SHIB sau au adăugat imagini cu tematică SHIB pe rețelele lor de socializare, ceea ce a contribuit la popularizarea proiectului.

În plus, SHIB se diferențiază de alte monede meme prin construirea activă a ecosistemului său.

Echipa dezvoltă produse precum blockchainul Shibarium și un incubator de jocuri cripto numit Shib.io. Aceste utilități ar putea crește cererea reală pentru SHIB.

În prezent, SHIB tranzacționează cu 90% sub maximul său istoric din cauza unui bear market care a început în 2022. Cu toate acestea, analiștii prevăd că jetonul ar putea intra în curând într-un alt ciclu bull.

Drumul lung al Dogecoin către pragul de 1 dolar

Dogecoin, criptomoneda inspirată de meme, a cunoscut fluctuații majore de preț în ultimul an.

Tokenul digital a fost creat în 2013 ca o glumă la adresa freneziei cripto. Cu toate acestea, proiectul a dezvoltat rapid o comunitate online entuziastă care a folosit Dogecoin pentru bacșiș și donații.

Mai mult, CEO-ul Tesla, Elon Musk, și proprietarul Dallas Mavericks, Mark Cuban, au declarat amândoi public că sunt fani ai monedei meme. Această susținere a celebrităților a ajutat Dogecoin să explodeze cu peste 10.000%, până la un maxim istoric de 0,69 USD în mai 2021.

Cu toate acestea, prețul a scăzut cu peste 90% de atunci la aproximativ 0,063 USD în septembrie 2023. Volumul zilnic de tranzacționare a scăzut, de asemenea, la aproximativ 163 milioane USD.

Analiștii spun că este puțin probabil ca Dogecoin să atingă pragul simbolic de 1 USD per token în 2023.

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada Moldova (A7) – La sfârşitul lunii iulie sau începutul lui august, probabil, vom putea circula pe lotul 1 al tronsonului Ploieşti-Buzău, spune Grindeanu
Autostrada Moldova (A7) – La sfârşitul lunii iulie sau începutul lui august, probabil, vom putea circula pe lotul ...
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat luni, cu ocazia unei vizite de lucru pe şantierul autostrăzii Moldova (A7), lotul 1 al tronsonului Ploieşti-Buzău, că la finalul lunii iulie......
Casa Naţională de Pensii Publice va avea sistem informatic integrat de peste 130 de milioane de lei, care va oferi servicii noi pentru cetăţeni şi va susţine procesul de recalculare a pensiilor
Casa Naţională de Pensii Publice va avea sistem informatic integrat de peste 130 de milioane de lei, care va oferi servicii ...
Casa Naţională de Pensii Publice va avea sistem informatic integrat în valoare de peste 131 de milioane de lei, conform ...
Cum va fi vremea de 1 Mai şi de Paşti – prognoză meteo ANM
Cum va fi vremea de 1 Mai şi de Paşti – prognoză meteo ANM
Vremea va fi caldă iar precipitaţiile vor fi izolate şi sub formă de averse în perioada minivacanţei de Paşte, a declarat ...
Peste 15.000 de locuințe din România sunt case verzi
Peste 15.000 de locuințe din România sunt case verzi
Peste 15.000 de locuințe din România au fost certificate drept „Green Homes" sau au obținut o precertificare (fiind ...