1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

News

Top 5 oferte last minute pentru vacanţa de 1 mai în Mamaia şi Nisipurile de Aur

Dacă nu v-aţi planificat vacanţa de 1 Mai, ECONOMICA.NET îţi prezintă un top 5 al ofertelor last-minute pentru litoralul românesc şi cel bulgăresc.

19 apr, 2014 | ECONOMICA.net

Pentru comparaţie, au fost luate în calcul ofertele de cazare la patru stele, fără transport, pentru staţiunile Mamaia şi Nisipurile de Aur.

Ce oferte au agenţiile de turism pentru vacanţa de 1 mai la Mamaia 

Pentru două nopţi de cazare cu mic dejun la hotelul Modern de patru stele din Mamaia tariful este de 229 lei/persoană, redus cu 21%. Detalii aici.

Cei care lucrează pe 1 mai, pot alege o mini-vacanţă care începe din 2 mai. 284 de lei/persoană este tariful pentru două nopţi de cazare cu mic dejun la hotelul Bavaria Blu. Detalii aici

Tot pentru două nopţi de cazare cu mic dejun la Mamaia, dar la hotelul Condor, tariful este de 299 lei/persoană. Preţul a fost redus cu 10%. Detalii aici. 

O mini-vacanţă de trei nopţi cazare cu mic dejun la hotelul Parc costă 349 lei/persoană, mai puţin cu 8% faţă de preţul iniţial. Detalii aici

355 de lei/persoană costă două nopţi de cazare cu mic dejun la Golden Tulip. Detalii aici. 

Ofertele bulgarilor de 1 mai: all-inclusive

Bulgarii vor cu orice preţ să îi atragă pe români pe litoralul lor de 1 mai. Cea mai mare parte a ofertelor sunt în regim all-inclusive şi cu preţuri mai mici decât ale hotelierilor de pe litoralul românesc. Iată care sunt ofertele:

200 de lei/persoană costă două nopţi de cazare în regim all-inclusive la hotelul Madara din Nisipurile de Aur. Taxa de staţiune este inclusă în preţ. Detalii aici. 

Preţul pentru două nopţi de cazare în regim ultra all-inclusive la hotelul Atlas este de 261 de lei/persoană. Detalii aici. 

300 de lei este preţul pentru o persoană pentru trei nopţi de cazare la hotelul Blue Pearl. Gratuit primiţi sezlonguri şi umbrelă la plaja, dar şi acces la piscină. Se plăteşte în plus taxa de staţiune de 7 euro/persoană/sejur. Detalii aici. 

Pentru trei nopţi de cazare cu all-inclusive la hotelul Elena trebuie să scoateţi din buzunar 310 lei/persoană. În plus, mai beneficiaţi de reducere de 30% la  serviciile de masaj pe 1 mai, dar şi acces la jacuzzi şi piscină. Detalii aici

Cei care vor să petreacă de 1 mai cu copilul, care nu a împlinit încă 12 ani, pot alege cazarea trei nopţi în regim all-inclusive la hotel Royal. Cazarea pentru copil este gratuită, iar un adult va avea de plătit 333 de lei. Detalii aici. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO