TOP 5 criptomonede noi de investit în Iunie 2023 (P)

Soluționarea conflictului juridic dintre Securities and Exchange Commission (SEC) din Statele Unite și Ripple (XRP), se apropie de final. Sentimentul de pe piață este că învingătoare va ieși compania cripto implicată și, implicit, comunitatea blockchain.
Ion Dobreanu - joi, 08 iun. 2023, 21:32
TOP 5 criptomonede noi de investit în Iunie 2023 (P)

În acest timp, evenimente majore, precum viitoarea înjumătățire a Bitcoin (BTC), noile lansări anunțate de către Circle, mai exact lansarea Euro Coin pe blockchainul Avalanche (AVAX), sporesc și mai mult dezvoltarea pieței cripto. Și, de parcă nu ar fi suficient, o mulțime de criptomonede noi generează profituri superlative imediat după campaniile de prevânzare.

Investitorii caută câștiguri rapide și investiții pe termen lung pentru un portofoliu cu adevărat robust. În acest sens, am pregătit un top cu 5 cele mai remarcabile active digitale ale momentului și cu noi criptomonede care au proiecții care merită studiate în detaliu, întrucât ar putea deveni în curând reginele pieței.

5 criptomonede noi în care merită să investiți

Wall Street Meme (WSM)

Acest activ digital, creat de aceleași persoane responsabile pentru colecția Wall Street Bulls NFT, a fost lansat pentru prevânzare în 25 mai cu 2 miliarde de jetoane ca aprovizionare totală, 50% din jetoane fiind alocat pentru ICO. Stimulentele oferite, precum airdropurile, și o strategie deflaționistă impusă în prevânzare au determinat mii de investitori să se alăture proiectului, fapt care a determinat jetonul să strângă un sfert de milion de dolari în mai puțin de 24 de ore.

Cumpărați $WSM

 

yPredict (YPRED)

Inteligența artificială (AI) cuprinde tot mai multe piețe și una dintre primele piețe care au simțit prezența acestei tehnologii a fost cea a criptomonedelor. Dezvoltatorii yPredict susțin că folosesc tehnologii de ultimă oră pentru a crea o platformă de instrumente capabile să analizeze, să raporteze și să dezvolte strategii pentru a îmbunătăți investiția fiecăruia dintre utilizatorii săi. Prevânzarea sa este și ea în plină desfășurare, fiind vândute criptomonede în valoare de peste 2,1 milioane de dolari.

Cumpărați $YPRED

Spongebob (SPONGE)

Spongebob este un proiect de criptomonedă meme, care a luat piața cripto prin surprindere. Proiectul, care se învârte în jurul tokenului $SPONGE, s-a lansat pe piața fără să aibă o campanie de prevânzare sau o companie de marketing care să genereze entuziasm. Totuși, acesta a reușit să ofere randamente impresionante pentru investitorii timpurii și pare că evoluția acestui proiect nu s-a terminat aici. Proiectul a fost listat pentru prima dată pe schimbul Uniswap, însă, ulterior, s-au adunat mai multe burse de schimb de renume, printre care Gate.io, LBank și MEXC.

Cumpărați $SPONGE

AiDoge (AI)

AiDoge este un alt proiect de monedă meme, care, spre deosebire de Spongebob, a urmat calea clasică. Astfel, în prezent, AiDoge are în desfășurare o campanie de prevânzare pentru criptomoneda sa $AI. Acest proiect este unul special în spațiul criptomonedelor meme, deoarece introduce pe piață conceptul de „Meme-to-Earn”, ceea ce înseamnă că investitorii au posibilitatea de a-și crește profiturile prin crearea de meme. Până la momentul redactării acestui articol, în timpul campaniei de prevânzare, au fost vândute jetoane în valoare de peste 12 milioane de dolari.

Launchpad XYZ (LPX)

Launchpad XYZ reprezintă „fereastra perfectă” către Web 3.0, fiind un întreg ecosistem capabil să democratizeze și să faciliteze accesul la această nouă tehnologie care va ajunge să devină normă. Fiind vorba de un alt proiect abia apărut, LPX se află, în prezent, în timpul campaniei de prevânzare, care a depășit deja pragul de 900.000 de dolari.

Te-ar mai putea interesa și
Valahia Expres: A început realizarea studiului geotehnic pentru Drumul Expres București – Târgoviște
Valahia Expres: A început realizarea studiului geotehnic pentru Drumul Expres București – Târgoviște
Au demarat investigațiile geotehnice pentru stabilirea parametrilor de dimensionare a soluțiilor tehnice și a structurilor, ce vor fi prevăzute în studiul de fezabilitate al drumului expres......
Burduja: Din respect pentru bucureşteni, trebuie să le prezentăm un model liberal de administraţie
Burduja: Din respect pentru bucureşteni, trebuie să le prezentăm un model liberal de administraţie
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a afirmat, marţi, că în actuala campanie pentru Primăria Capitalei, trebuie prezentat ...
Grupul românesc Uzinsider se apucă să facă o fabrică de turbine la Ploiești. Depune cerere să finanțeze investiția prin Fondul de Tranziție Justă
Grupul românesc Uzinsider se apucă să facă o fabrică de turbine la Ploiești. Depune cerere să finanțeze investiția ...
Una dintre firmele din grupul Uzinsider a anunțat că deschide un punct de lucru pentru construcția de turbine hidraulice ...
Şeful BVB: Prin programul „Made in România” încercăm să ajutăm antreprenorii să crească şi să vadă toate soluţiile pe care le au pe masă
Şeful BVB: Prin programul „Made in România” încercăm să ajutăm antreprenorii să crească şi să vadă ...
Programul ''Made în România'' are o importanţă foarte mare în strategia Bursei de Valori Bucureşti şi, prin acesta, ...