1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 23 º

News

Toyota estimează că peste jumătate din vânzările în România vor fi automobile hibride

Toyota, liderul pieţei româneşti de automobile eco, estimează că peste jumătate din vânzările mărcii în 2018 pe piaţa din România vor fi automobile hibride, a declarat joi Edit Corcoman Târcolea, manager general Toyota România, la Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti SIAB 2018.

23 mar, 2018 | Agerpres

Anul trecut, 41% din vânzările Toyota la nivel european au fost automobile hibride, iar în România vânzările de automobile hibride au avut o cotă de peste 45% în vânzările Toyota.

În 2017, vânzările totale ale mărcii nipone în România au crescut cu peste 20% faţă de anul precedent. Piaţa românească de automobile eco s-a triplat în ultimii ani.

Toyota România expune la SIAB 10 modele marca Toyota şi patru marca Lexus. În premieră, Toyota a adus la SIAB primul model de serie din lume alimentat cu hidrogen prin tehnologia Toyota Fuel Cell System, modelul Toyota Mirai. Tehnologia Toyota Fuel Cell System îmbină tehnologia pilelor de combustie cu cea hibridă. Aceasta include noile celule marca Toyota şi rezervoare de hidrogen de înaltă presiune. Tehnologia TFCS este mult mai eficientă decât motoarele cu combustie internă - aceasta nu emite dioxid de carbon sau alte gaze poluante.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO