1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 29 º

Investiţii

Tranzacţii cu acţiuni de 2 milioane euro, miercuri, la BVB

Valoarea totală a tranzacţiilor cu acţiuni derulate miercuri la Bursa de Valori Bucureşti a fost de 2,058 milioane euro (9,142 milioane lei), cele mai mari schimburi având loc pe titlurile Erste Bank, Romgaz şi Fondul Proprietatea.

19 noi, 2014 | Agerpres

Au fost realizate tranzacţii cu acţiunile emise de 51 de companii, din care 19 au înregistrat aprecieri ale cotaţiilor, iar 28 au scăzut, scrie Agerpres.

Indicele de referinţă BET al Bursei de Valori Bucureşti /BVB/, ce reflectă evoluţia celor mai lichide zece acţiuni listate, a crescut cu 0,05%, o evoluţie similară fiind înregistrată şi de indicele BET-TR, în timp ce indicele BET Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, a rămas la un nivel similar cu cel din şedinţa precedentă.

Indicele blue-chip extins BET-XT al celor mai lichide 25 de companii a coborât cu 0,01%, iar indicele BET-NG al companiilor din sectorul de energie şi utilităţi a urcat cu 0,01%.

Indicele BET-FI al SIF-urilor s-a depreciat cu 0,22%, iar indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, a scăzut cu 0,03%

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO