Trei inovații Blockchain: Criptomonedele se află în fruntea fluxului tehnologic în 2024 (P)

Inovațiile blockchain se află la capătul de lance al valului tehnologic, în timp ce piețele cripto își revin într-un context macro de risc. Astfel, investitorii se grăbesc să descopere cele mai bune criptomonede în 2024.
Ion Dobreanu - vin, 02 feb. 2024, 10:34
Trei inovații Blockchain: Criptomonedele se află în fruntea fluxului tehnologic în 2024 (P)

La începutul acestei luni, Comisia pentru Bursă și Valori Mobiliare a aprobat ETF-urile Bitcoin. Această acțiune a generat o serie de cereri din partea instituțiilor pentru Bitcoin. Următorul eveniment, care se așteaptă a fi devastator pentru domeniul cripto, este înjumătățirea Bitcoin de la sfârșitul lunii aprilie 2024.

Luând în considerare nivelul fără precedent al cererii și iminenta reducere a ofertei, există probabilitatea unui bull run pentru Bitcoin. Analizând tendințele constatate în 2021, 2017 și 2014, acest lucru ar putea duce la o creștere considerabilă în domeniul criptomonedelor.

Care sunt cele mai profitabile criptomonede în 2024? Iată 3 inovații Blockchain de top și descoperă-l pe următorul 10x

Așa cum a fost preconizat, valul tehnologic anticipat pentru 2024 pregătește terenul pentru câștiguri semnificative. Este vorba despre proiectele aflate în prima linie a inovației blockchain. Vă invităm să explorăm împreună 3 dintre cele mai promițătoare oportunități de investiții din acest sector.

Cumpără eTukTuk

Blockchain Innovation #3 – Solana (SOL)

În fruntea clasamentului se află Solana. Aceasta a înregistrat câștiguri importante până în 2024, pe fundalul creșterii accelerate a valorii totale blocate. Acum se ridică la 1.565.115.404 de dolari.

Originea acestei creșteri neașteptate a activității Solana sunt taxele excesiv de ridicat la gaz pentru rețeaua Ethereum. Mai mult decât atât, a fost declanșată o creștere de tip spill-over, pe măsură ce investitorii migrează către ecosistemul tranzacțional relativ ieftin al Solana.

Complexitatea de facto a inovației blockchain Solana vine sub forma telefonului Solana Saga, care reprezintă una dintre cele mai fascinante evoluții ale valului tehnologic de până acum în 2024.

Telefonul Solana a fost proiectat cu scopul utilizării Web3 în mod special. Acesta s-a epuizat de pe rafturi la prețul de 2000 de dolari. Telefonul Solana oferă un portofel digital funcțional instantaneu 24/7, capacitatea de a bate NFT-uri direct pe dispozitiv, o experiență de tranzacționare îmbunătățită și o interfață de utilizator proiectată pentru conectivitatea Web3.

Blockchain Innovation #2 – Render (RNDR)

Render (RNDR) se numără printre principalii competitori pentru cea mai mare inovație blockchain. Acesta are scopul de a descentraliza puterea de procesare video. La momentul actual, Render reprezintă unul dintre cele mai puternice cazuri de utilizare din industria criptomonedelor.

Una dintre caracteristicile de bază a rețelei este faptul că permite utilizatorilor să-și închirieze capacitatea nefolosită a unității de procesare grafică. Aceasta se face cu scopul de a permite redarea conținutului de nivel înalt la scara unei rețele descentralizate.

Tokenul nativ RNDR acționează ca o legătură de decontare între proprietarii de GPU și utilizatorii de GPU. Creatorii de conținut postează sarcinile de care au nevoie, iar apoi sunt calculate automat și generate ca contracte inteligente pentru îndeplinirea lor în rețeaua Render.

Blockchain Innovation #1 – Manta Network (MANTA)

Manta Network (MANTA) se situează în topul inovației blockchain din valul tehnologic 2024. Aceasta oferă oferă un ecosistem multifuncțional de la zero cunoștințe pentru protecția vieții private DeFi pe Ethereum.

Mecanismul Ethereum a Manta Network este unic datorită soluției extrem de extensibilă, orientat spre respectarea vieții private ,pentru ca DeFi să se integreze eficient în structura Ethereum.

Manta Atlantic formează nivelul de bază cu accent pe utilizarea tehnologiei ZK-SNARK pentru token-urile zkSoulbound. Aceste tokenuri zkSoulbound permit utilizatorilor să interacționeze cu proiectele DeFi într-un mod care le protejează identitatea, respectând în același timp standardele privind cerințele KYC.

În același timp, Manta Pacific oferă soluția de scalare de nivel 2 pentru dezvoltatorii care doresc să implementeze dApps. Acestea din urmă sunt compatibile cu EVM în cadrul unui fond de confidențialitate pe Ethereum.

Ce riscuri pot surveni în cazul inovației Blockchain? Poate fi eTukTuk cea mai avantajoasă criptomonedă a anului 2024?

eTukTuk s-a lansat în cea mai favorabilă perioadă. Cu alte cuvinte, întrucât lumea se confruntă cu schimbările climatice, iar industria criptografică continuă să se preocupe de sustenabilitatea mediului, eTukTuk apare ca un exemplu al inovației și responsabilității ecologice.

eTukTuk se află la ora actuală în perioada de pre-vânzare. Acesta este considerat un proiect inovator în direcția transportului urban pentru statele în curs de dezvoltare. Mai mult decât atât, eTukTuk reprezintă o soluție eficientă în vederea reducerii emisiilor de carbon, prevenirii problemelor de sănătate provocate de CO2 și promovării incluziunii financiare.

La baza mecanismului eTukTuk se află implementarea pe lanțul BNB, care aparține platformei Binance. Colaborarea dintre cele două platforme formează se prevede a fi una avantajoasă.

Fundamentul acestui parteneriat are în prim-plan valorile comune ale platformelor. Inovația centrată pe oameni, integrarea tehnologiei blockchain pentru un cadru transparent, sigur și eficient sunt doar câteva dintre acestea. Scopul pe care îl are eTukTuk este vital pentru secolul nostru. Conform statisticilor, anual 7 milioane de persoane la nivel global, mor prematur din cauza poluării aerului.

Platforma eTukTuk a lansat recent un joc Play-to-Earn, care pe lângă faptul că oferă o doză de distracție, promovează vehiculul emblematic eTukTuk. Acesta are reguli foarte simple. Jucătorii navighează pe străzile din Sri Lanka într-o aventură în stil Crazy Taxi, câștigând recompense în timp ce sunt atenți la durata de viață a bateriei vehiculului lor.

Conchidem că inovațiile blockchain țin pasul cu valul tehnologic din 2024. Piețele de criptomonede par mai pregătite ca niciodată să ia cu asalt domeniul tehnologic, iar asta înseamnă că urmează multe surprize din partea dezvoltatorilor.

Cumpără eTukTuk

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul american a înființat comitet consulativ privind folosirea sigură a inteligenței artificiale
Guvernul american a înființat comitet consulativ privind folosirea sigură a inteligenței artificiale
Directorii OpenAI, Microsoft şi Google se numără printre cei mai importanţi membri ai unui nou consiliu federal înfiinţat pentru a consilia Guvernul SUA cu privire la utilizarea sigură a......
Scenaristul Aaron Sorkin pregătește un nou film cu privire la rolul Facebook în atacul asupra Capitolului din 6 ianuarie 2021
Scenaristul Aaron Sorkin pregătește un nou film cu privire la rolul Facebook în atacul asupra Capitolului din 6 ianuarie ...
Aaron Sorkin, scenaristul premiat cu Oscar pentru "The Social Network", pregăteşte un nou film care va explora responsabilitatea ...
Ion Sterian (Transgaz): Companiile româneşti ar trebui să iasă în lume. Au început să apară oportunități. Îmi doresc să mergem în Africa alături de companiile din Turcia
Ion Sterian (Transgaz): Companiile româneşti ar trebui să iasă în lume. Au început să apară oportunități. Îmi ...
Companiile româneşti ar trebui să iasă în lume, pentru că au început să apară multe oportunităţi, ca de exemplu ...
Statele Unite transmit Ucrainei un ajutor militar de 6 miliarde de dolari, incluzând apărare aeriană, muniție și artilerie
Statele Unite transmit Ucrainei un ajutor militar de 6 miliarde de dolari, incluzând apărare aeriană, muniție și artilerie
Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin (foto), a anunţat vineri o nouă componentă de asistenţă militară pentru ...