1EUR = 4.8590 RON | Bucureşti 28 º

News

Trei sferturi dintre companii vor să recruteze între 3 şi 10 interni în cursul acestui an - raport

Un procent de 75% dintre companii vor să recruteze între 3-10 interni în cursul acestui an, iar peste 70% dintre tinerii care sunt selectaţi pentru un internship/trainee primesc propuneri în vederea ocupării unei poziţii permanente în cadrul companiei la finalul programului, reiese din Raportul privind Piaţa forţei de Muncă în 2015.

03 aug, 2015 | Agerpres

Potrivit unui comunicat remis luni Agerpres, remuneraţia studenţilor la primul lor job diferă considerabil.

'39% dintre absolvenţii promoţiilor anterioare au declarat că la primul job full-time au avut un salariu net cuprins între 150 şi 250 de euro, 23% dintre ei între 250 - 350 de euro, în timp ce 19% au avut salarii peste 350 de euro, iar 16% salarii sub 150 de euro. În plus, tinerii primesc din partea companiei o serie de alte extra-beneficii, printre care cele mai frecvente sunt: zilele de concediu, bonurile de masă, asigurările medicale, training-uri şi cursuri de specializare, burse de studiu, vacanţe plătite', reiese din raportul realizat de Hipo.ro.

În document se precizează, totodată, faptul că absolvenţii pot participa, până pe 17 august 2015, la Târgul virtual Hipo.ro - un proiect online de recrutare adresat studenţilor şi masteranzilor care finalizează studiile şi vor să se angajeze în această vară.

'Cei care vizitează pagina dedicată evenimentului pot aplica la peste 600 de joburi entry-level, programe de internship şi stagii de practică. Conform unui studiu realizat de Hipo.ro în 2015, a reieşit că 39% dintre absolvenţii promoţiilor anterioare au avut la primul job full-time un salariu net cuprins între 150 - 250 de euro', se precizează în comunicat.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO