1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 13 º

Companii

Turkish Airlines: Nu am luat nicio decizie privind achiziţia de acţiuni TAROM

Compania aeriană turcă Turkish Airlines a anunţat, miercuri, că nu a luat nicio decizie referitoare la achiziţionarea unui pachet de 49% din acţiunile TAROM, informează cotidianul Daily Sabah citat de Agerpres.

03 iun, 2015 | Agerpres

'În ultima vreme, au apărut în media informaţii potrivit cărora Turkish Airlines are de gând să preia 49% din acţiunile TAROM. Am dori să anunţăm că, la acest moment, nu există nicio decizie a Consiliului director referitoare la o achiziţie de acest fel', potrivit unui comunicat remis de Turkish Airlines Bursei de la Istanbul.

Marţi, mai multe publicaţii din România au informat că Turkish Airlines a demarat negocierile pentru preluarea TAROM.

Turkish Airlines oferă zboruri spre 250 de destinaţii internaţionale în peste 100 de ţări din Europa, Asia, Africa, Australia şi cele două Americi.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

În prezent, TAROM operează zboruri pe mai mult de 40 de rute din Europa şi Orientul Mijlociu.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO