1EUR = 4.7791 RON | Bucureşti 8 º

Turism

Uber introduce călătorii spre Vama Veche în weekend-ul de 1 mai. 300 de lei dus-întors, până la 3 pasageri

Bucureştenii care vor să-şi petreacă minivacanţa de 1 mai pe litoral vor putea opta să călătorească cu Uber, pentru 150 de lei pe sens, adică 300 de lei dus-întors, cost care poate fi împărţit de până la trei pasageri.

20 apr, 2017 | ECONOMICA.net

Compania precizează, într-un comunicat de presă, că îşi propune să reducă astfel gradul de congestie de pe drumurile spre litoral, în condiţiile în care, conform datelor din anii trecuţi, peste 60.000 de maşini sunt aşteptate la mare în weekend-ul 28 aprilie - 1 mai, din care mai mult de 25.000 vor ajunge în Vama Veche.

Serviciul "UberVAMA" va fi disponibil în perioada amintită, în Bucureşti şi Vama Veche, în anumite intervale orare, începând de pe 28 aprilie, ora 8:00, şi până pe 1 mai, ora 18:00.

"UberVAMA e pentru cei care știu că drumul spre mare e cel mai frumos atunci când îl împarți cu cineva. Dacă astfel îți acoperi și banii de benzină sau cazarea, cu atât mai bine. Dar e și pentru cei care, anul acesta, vor să își lase maşina acasă pentru că s-au săturat să petreacă ore în plus la volan, pe autostradă. Sau pentru cei care nu mai vor să caute 30 de minute parcare în Vamă, care devine neîncăpătoare, iar oamenii ajung să parcheze chiar în afara localității", a explicat, în comunicat, Bogdan Ţurcanu, marketing manager Uber România.

Uber a intrat pe piaţa din România în 2015, iar serviciile companiei americane sunt disponibile astăzi în Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov şi Timişoara.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO