Ultima șansă: Pre-vânzarea Bitcoin ETF este la un pas de încheiere

Bitcoin ETF, token-ul care a luat cu asalt spațiul crypto, se apropie rapid de finalizarea pre-vânzării sale. Investitorii care nu au reușit să se alăture proiectului până în acest moment mai au posibilitatea să o facă astăzi, până se va ajunge la sold out. Există mari șanse, potrivit comunității și analiștilor, că după va urma o ascensiune considerabilă, mai ales când va fi aprobat ETF-ul pentru Bitcoin.
Ion Dobreanu - vin, 15 dec. 2023, 12:09
Ultima șansă: Pre-vânzarea Bitcoin ETF este la un pas de încheiere

Pe fondul acestui eveniment și a așteptării deciziei din partea SEC, valoarea Bitcoin a atins un prag de 40.000 de dolari, după ce a atins pentru o perioadă scurtă cifra de 45.000 de dolari. Acest moment de consolidare reprezintă potențialul monedei, reprezentând începutul a ceea ce ar putea fi cea mai semnificativă creștere a prețurilor pentru activele digitale.

Pe 13 decembrie, pre-vânzarea Bitcoin ETF a intrat în cea de-a 10-a și ultima etapă. Aceasta este ultima șansă pentru a cumpăra token-ul la cel mai ieftin preț de 0,0068 dolari, înainte de creșterea valorii.

Proiectul a reușit să adune peste 3,8 milioane de dolari în etapele de pre-vânzare, marcând un sold out pentru etapa a 9-a. Cei care investesc acum în Bitcoin ETF pot obține randamente impresionante, cu câștiguri de 100 de ori.

Cu siguranță, anticiparea legată de lansarea unui ETF Bitcoin în numerar ar schimba peisajul investițiilor în criptomonede. Token-ul BTCETF a fost conceput cu mecanisme deflaționiste, miză și alte etape cheie ale ETF-ului, cum ar fi volumele de tranzacționare și activele gestionate. Deținătorii token-ului BTCETF vor obține beneficii directe în fiecare etapă majoră a parcursului ETF-ului, începând de la aprobare până la lansare și intrarea pe piață.

Impactul aprobării unui ETF Bitcoin va fi atât de puternic, încât Google a luat deja decizia să modifice regulile sale privind publicitatea cripto pentru a permite managerilor de fonduri să promoveze aceste produse.

Cumpără Bitcoin ETF

Bitcoin ETF – câmpul de luptă al BlackRock și Vanguard pentru supremația ETF-urilor

BlackRock domină ca principal emitent de ETF-uri, dar Vanguard nu stă mult în urmă. Criptomonedele devin un câmp de luptă crucial într-o cursă de înarmare între cei doi giganți, care concurează pentru dominarea în domeniul ETF-urilor pe o piață evaluată la 7.800 de miliarde de dolari doar în SUA.

Un alt aspect important care trebuie menționat este că BlackRock, după întâlnirea cu SEC, și-a revizuit dosarul pentru ETF-uri într-un mod care ar facilita băncile în evitarea interdicției de a deține criptomonede în bilanțurile lor.

Propunerea revizuită a BlackRock permite unui custode, în acest caz Coinbase Custody, să dețină criptomonede în numele băncilor. Odată cu obținerea statului de participanți autorizați, băncile ar avea posibilitatea să efectueze schimburi directe între numerar și criptomonede.

Totuși, interesul în jurul token-ului Bitcoin ETF nu se rezumă doar la perspectivele ETF-urilor Bitcoin, ci și la argumentul mai amplu al monedei de a fi un depozit de valoare. Vanguard se îndoiește că piața crypto este rezistentă și își exprimă îngrijorarea față de volatilitatea sa. Cu toate acestea, tot mai multe țări recunosc utilitatea Bitcoinului ca rezervă de valoare.

BTCETF poate profita de recunoașterea Bitcoin ca valoare în tot mai multe țări

O postare recentă pe platforma X de către compania canadiană de catering Tahini’s evidențiază această perspectivă. Potrivit acesteia, 725 de milioane de persoane din șase țări (Turcia, Egipt, Nigeria, Argentina, Liban și Pakistan) pot urmări tranzacții care ating niveluri inimaginabile între Bitcoin și monedele locale aflate sub presiune.

Achiziționarea token-ului BTCETF astăzi nu reprezintă doar un pariu pe termen scurt privind aprobarea unui ETF numerar de către SEC, ci și o poziție pe termen mai lung în cadrul unei secvențe economice și financiare cruciale.

De asemenea, luând în considerare șocul minerilor de oferta înjumătățirii recompenselor de bloc Bitcoin la 3,25 BTC, în paralel cu o creștere a cererii, nu este dificil să ne închipuim că prețul Bitcoin-ului ar putea atinge sau chiar depăși un milion de dolari.

Există mari șanse ca Bitcoin să devină o monedă de rezervă oficială pentru persoanele afectate de deprecierea monedelor locale sau pentru cele excluse din cadrul financiar tradițional. Așadar, proiectele derivate ale Bitcoin, cum sunt token-urile și ETF-urile, ar putea să profite de pe urma acestei schimbări marcante în economie și finanțe.

Bitcoin ETF poate genera câștiguri de 10x la lansare, 100x în viitor?

Tokenul Bitcoin ETF a stabilit un plafon fix de aproximativ 4.956.000 de dolari, dar ritmul său de atragere a investițiilor crește tot mai repede. Acesta poate fi ultimul moment în care investitorii mai pot profita de oportunitatea de a câștiga randamente de zece ori mai mari. Luând în considerare poziția mai deosebită pe piață a token-ului BTCETF, cei mai renumiți analiști crypto și-au împărtășit perspectiva cu publicul lor.

Austin Hilton a comunicat celor 239.000 de abonați ai canalului său de YouTube că Bitcoin ETF este „fără precedent”, descriind mecanismul său inovator de ardere într-un mod entuziast ca fiind „foarte interesant”.

Un alt expert, Jacob Crypto Bury, consideră BTCETF poate deveni un generator de câștiguri semnificative. Acesta chiar prognozează o creștere de până la zece ori atunci când token-ul va fi lansat pe bursele descentralizate.

Conor Kenny a sugerat că în timp ce sezonul altcoin se încălzește, câștigurile de până la zece ori s-ar putea transforma cu ușurință în câștiguri de sute de ori pentru cei care se află pe următorul val al aprecierii capitalului.

Ultima șansă de a mai intra în pre-vânzarea BTCETF

Așa cum am menționat anterior, pe 13 decembrie Bitcoin ETF a intrat în ultima etapă de pre-vânzare, care, se apropie în ritm alert de sold out. La momentul de față, investitorii interesați mai pot cumpăra token-ul cu 0,0068 dolari.

Odată cu listarea pe bursă, valoarea token-ului va crește și mai mult. Acesta este momentul potrivit pentru care își doresc să profite de pe urma unui proiect derivat din Bitcoin și cu potențial de creștere în viitor.

Cumpără Bitcoin ETF

Te-ar mai putea interesa și
Tehnologia de carbon care, printre altele, ar putea asigura viitorul motorului termic, se testează în România
Tehnologia de carbon care, printre altele, ar putea asigura viitorul motorului termic, se testează în România
La rafinăria Petrobrazi se testează o tehnologie de captare și utilizare a carbonului, un proiect de cercetare cofinanțat de Comisia Europeană care, dacă își va dovedi viabilitatea în......
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar (analiză)
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar (analiză)
Majoritatea breşelor de securitate (94%), descoperite în 2023, la nivel global, au fost motivate financiar, iar peste 70% ...
CNPP: 11.471 de beneficiari de pensii de serviciu, în aprilie 2024
CNPP: 11.471 de beneficiari de pensii de serviciu, în aprilie 2024
Numărul beneficiarilor de pensii de serviciu a fost, în aprilie 2024, de 11.471 persoane, în creştere cu 184 de persoane ...
Loteria Română: Report de peste 1,85 milioane de euro la Noroc
Loteria Română: Report de peste 1,85 milioane de euro la Noroc
Un report cumulat care depăşeşte 9,25 milioane de lei (peste 1,85 milioane de euro) este în joc la tragerea Noroc de ...