1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -2 º

Companii

Un consultant fiscal şi-a făcut partid. Partidul Stejarilor va candida la alegeri, în toamnă

Adrian Benţa, un consultant fiscal, a primit săptămâna trecută decizia justiţiei pentru înfiinţarea unui nou partid politic, Partidul Stejarilor. Benţa spune că formaţiunea politică pe care a fondat-o se va adresa antreprenorilor şi IMM-urilor, iar noul partid va candida la alegerile parlamentare din această toamnă.

12 sep, 2016 | | ECONOMICA.net

După ce Tribunalul Bucureşti a refuzat să accepte înscrierera noului partid, consultantul Fiscal Adrian Benţa a făcut apel, pe care l-a câştigat, iar Curtea de Apel a decis săptămâna trecută că înfiinţarea Partidului Stejarilor este legală.

"Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa apelată în sensul că: Admite cererea. Acordă personalitate juridică Partidului cu denumirea "Partidul Stejarilor". Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 07.09.2016", se arată în decizia Curţii de Apel Bucureşti, de săptămâna trecută.

"Suntem cinci membri fondatori: un auditor financiar, un expert contabil, doi ingineri şi un programator" a declarat Benţa, care este şi preşedinte al noii formaţiuni politice.
De ce un nou partid? "Vreau să mă implic mai mult. Trebuie dezvoltată partea de mici antreprenori, iniţiativa privată, salariaţii firmelor mici trebuie stimulaţi. Deocamdată suntem 5 membri fondatori, dar am primit deja circa 500 de adeziuni. Suntem hotărâţi să candidăm la alegerile din toamnă. Trebuie să depunem 186.000 de semnături, şi vom începe în curând campania pentru strângerea lor", a spus Benţa.

Bazinul lui electoral sunt cele 200.000 de Persoane Fizice Autorizate din România şi cele circa jumătate de milion de întreprinderi mici şi mijlocii. "Vom ataca două puncte principale: problema micului antreprenor-noi cinci avem toţi o legătură cu antreprenoriatul, şi ideea de refacere a capitalului naţional", inclusive uman, a spus Benţa.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO