1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

Finanţe şi bănci

Un debitor BCR şi-a scăzut rata la credit cu 1.100 de euro

BCR a atins numărul de 25.000 de clienți care au acceptat oferta de rate reduse desfășurată pe parcursul ultimelor 3 luni ale anului 2015. Datorită succesului înregistrat, oferta va continua şi în lunile următoare.

 

21 dec, 2015 | ECONOMICA.net

“După trei luni, pot afirma că a fost cea mai mare campanie de reducere a costurilor creditelor din 2015, în România. Am reușit să le oferim clienților noștri cea mai concretă soluție comercială, aliniată la condițiile economice existente. Avem 25.000 de clienți care au acceptat oferta BCR și beneficiază deja de credite cu dobânda ajustată, și acest lucru a fost foarte apreciat de către aceștia. Ceea ce a facut diferența au fost întâlnirile și discuțiile individuale cu fiecare client, fapt care ne-a permis să înțelegem necesitățile fiecăruia și să putem oferi soluția potrivită”, a declarat Dana Demetrian, Vicepreședinte Retail&Private Banking, BCR.

Clienții care au acceptat oferta BCR şi-au redus cu 25%, în medie, valoarea ratei, cea mai mare reducere a unei rate lunare fiind de 1.100 euro. 12.500 euro este valoarea economisită, în medie, de clienții Scade Rata pe perioada rămasă pentru rambursarea creditului, iar valoarea medie a unui credit la nivel național este de 26.500 euro.

 Programul de reducere a costurilor creditelor va continua deoarece este parte integrantă din strategia de dezvoltare a BCR bazată pe construirea unei relații de încredere, pe termen lung, cu clienții noștri”, a încheiat Dana Demetrian.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO