1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 20 º

News

Un om de afaceri italian a amenajat un ambulatoriu pentru copii, în România

Un om de afaceri italian a donat toţi banii necesari pentru înființarea ambulatoriului secției de boli infecțioase pentru copii de la Spitalul Județean Arad. El s-a oferit să suporte toate cheltuielile, respectiv peste 100.000 de euro, în semn de mulţumire pentru românii angajaţi la firma lui, relatează Digi24.ro. 

12 ian, 2019 | ECONOMICA.net

De 20 de ani, bărbatul are o firmă de construcţii în ţara noastră, pe care a înființat-o cu ajutorul muncitorilor români.

"Am lucrat cu ei, ne-am dezvoltat, cu ei a crescut firma noastră și a ajuns la un nivel înalt. Am simțit că am o datorie în România și am ajuns să plătesc datoriile mele", spune Sergio Valsania om de afaceri.

În luna decembrie, Sergio Valsania a contactat ONG-ul care a reabilitat în doar un an alte 2 etaje ale secţiei de boli infecţioase. Noul ambulatoriu va fi amenajat în subsolul aceleiași clădiri, spațiu nefolosit de peste patru decenii.

"Ambulatoriul deservește nu numai orașul Arad, ci tot județul Arad. Şi pentru că Timișoara și Oradea nu au ambulatoriu pentru boli infecțioase, ambulatoriul nostru poate deservi și această zonă", afirmă Anamaria Nyeki președintele asociației "Cetatea Voluntarilor Arad", citată de Digi24.ro.

Compartimentul va avea 200 de metri pătrați, cu 12 spații pentru internări, consultații sau alte proceduri medicale.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO