1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 3 º

Imobiliare

Ungurii de la Indotek l-au numit pe Florin Tirla șeful operațiunilor din România și Bulgaria

Florin Tirla este noul country head pentru România și Bulgaria în cadrul Indotek Group, unul dintre cele mai mari grupuri de management al investițiilor din Ungaria. Anul trecut, grupul ungar a cumpărat de la fondul de investiții AEW centrul comercial Promenada din Targu-Mureș. Tot AEW a vândut atunci și clădirea de birouri America House din București unui joint-venture realizat între un fond al Morgan Stanley și fostul CEO al AFI Europe România, David Hay. 

08 ian, 2021 | | ECONOMICA.net

Cu o experiență de 15 ani pe piața imobiliară locală, Florin Tirla a fost account manager în cadrul departamentului Capital Markets al CBRE, head of Capital Markets în cadrul Knight Frank, manager de achiziții pentru Frontier Estate în România și este partener în cadrul Cabot Capital, potrivit profilului Linkedin.  

Tirla a absolvit Academia de Studii Economice și are un doctorat în management, tot de la ASE și un MBA în Economie de la Bucharest School of Management (BSM) – Universitatea din Ottawa.

Grupul maghiar a făcut primul pas pe piața imobiliară comercială din România în 2019, achiziționând centrul comercial Promenada Târgu Mureș și clădirea de birouri America House din București, și are bani disponibili pentru noi achiziții, potrivit Profit.ro. 

Indotek a a intrat pe piața imobiliară maghiară în urmă cu mai bine de două decenii și de atunci a devenit unul dintre principalii manageri de investiții din Ungaria.

Activele administrate sunt investite în principal în imobiliare și împrumuturi corporative neperformante garantate de imobile. Indotek este activă pe toate segmente și este lider de piață pe segmentele de clasă B și C.

Indotek deține un portofoliu de 1,7 milioane mp suprafață construibilă și închiriabilă și operează peste 30 de clădiri de birouri și aproximativ 100 de depozite, hale industriale și parcuri logistice.

Grupul este deținut de omul de afaceri ungur Dániel Jellinek, care a intrat în 2019 pentru prima dată în topul celor mai bogați unguri direct pe poziția a zecea. Forbes estimează averea lui Jellinek la circa 300 de milioane de euro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO