Ungurii de la Indotek l-au numit pe Florin Tirla șeful operațiunilor din România și Bulgaria

Florin Tirla este noul country head pentru România și Bulgaria în cadrul Indotek Group, unul dintre cele mai mari grupuri de management al investițiilor din Ungaria. Anul trecut, grupul ungar a cumpărat de la fondul de investiții AEW centrul comercial Promenada din Targu-Mureș. Tot AEW a vândut atunci și clădirea de birouri America House din București unui joint-venture realizat între un fond al Morgan Stanley și fostul CEO al AFI Europe România, David Hay. 
Andrada Ghira - vin, 08 ian. 2021, 07:26
Ungurii de la Indotek l-au numit pe Florin Tirla șeful operațiunilor din România și Bulgaria

Cu o experiență de 15 ani pe piața imobiliară locală, Florin Tirla a fost account manager în cadrul departamentului Capital Markets al CBRE, head of Capital Markets în cadrul Knight Frank, manager de achiziții pentru Frontier Estate în România și este partener în cadrul Cabot Capital, potrivit profilului Linkedin.  

Tirla a absolvit Academia de Studii Economice și are un doctorat în management, tot de la ASE și un MBA în Economie de la Bucharest School of Management (BSM) – Universitatea din Ottawa.

Grupul maghiar a făcut primul pas pe piața imobiliară comercială din România în 2019, achiziționând centrul comercial Promenada Târgu Mureș și are bani disponibili pentru noi achiziții, potrivit Profit.ro. 

Indotek a a intrat pe piața imobiliară maghiară în urmă cu mai bine de două decenii și de atunci a devenit unul dintre principalii manageri de investiții din Ungaria.

Activele administrate sunt investite în principal în imobiliare și împrumuturi corporative neperformante garantate de imobile. Indotek este activă pe toate segmente și este lider de piață pe segmentele de clasă B și C.

Indotek deține un portofoliu de 1,7 milioane mp suprafață construibilă și închiriabilă și operează peste 30 de clădiri de birouri și aproximativ 100 de depozite, hale industriale și parcuri logistice.

Grupul este deținut de omul de afaceri ungur Dániel Jellinek, care a intrat în 2019 pentru prima dată în topul celor mai bogați unguri direct pe poziția a zecea. Forbes estimează averea lui Jellinek la circa 300 de milioane de euro.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...