1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 4 º

News

Vodafone extinde acoperirea 5G în Cluj-Napoca şi Mamaia şi lansează primele abonamente 5G în România

Vodafone România extinde acoperirea 5G în Cluj-Napoca şi Mamaia şi lansează primele abonamente 5G din ţarăAceastă premieră naţionala vine la o lună după activarea primelor staţii radio 5G în reteaua mobilă Supernet 5G ce permit românilor să aibă acces la specificaţiile acestei tehnologii de ultimă generaţie.

26 iun, 2019 | ECONOMICA.net

Red Infinity 17 şi Red Infinity 25 sunt primele abonamente 5G ce oferă trafic de date nelimitat în reţeaua operatorului.

„Suntem foarte mândri să fim printre puținii operatori de la nivel global și primul din România care au lansat servicii și ofertă comercială 5G. Acest lucru vorbește despre angajamentul nostru de a ne consolida poziţia de lideri în inovație, nu doar la nivel local, dar și la nivel global asigurându-ne că utilizatorii din România au oportunitatea de a experimenta tehnologii de top. Ne menținem angajamentul de a ne continua misiunea și investițiile pe termen lung în tehnologii de ultimă generație pentru a susține și a dezvolta societatea digitală românească în era vitezei", a declarat Mostafa El Beltagy, Director Customer Business Unit, Vodafone România.

Clienții pot beneficia de noua ofertă în magazinele Vodafone România, în cele ale partenerilor și pe site-ul companiei.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 41 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO