1EUR = 4.8641 RON | Bucureşti 30 º

IT&C

Vodafone îi invită pe români să vadă, cu ajutorul realităţii virtuale, cum va arăta munca în viitor

Vodafone România va pune la dispoziţia vizitatorilor, în 50 de magazine din Bucureşti şi alte 22 din ţară, staţii de realitate virtuală cu ochelari Samsung Gear VR şi smartphone-uri compatibile care vor putea fi utilizate pentru a vedea cum vor arăta, în viitor, "meseriile de pădurar, doctor şi arhitect".

15 mar, 2017 | ECONOMICA.net

Demonstraţiile vor fi realizate cu ajutorul tehnologiei 360° VR, iar campania "Vezi în viitor" face parte din evenimentele şi promoţiile pregătite de Vodafone cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate în România.

"Aniversarea a 20 de ani nu se concentrează doar pe modul în care am sprijinit oamenii să reușească pe drumul lor de-a lungul timpului, dar și oferă o privire spre ceea ce urmează. Este angajamentul nostru că vom continua să ne implicăm în viitorul clienților noștri, inovând și creând valoare pentru ei prin cee ce facem, pentru a le oferi noi modalități de a-și îmbunătăți viața. Această campanie oferă un mod creativ care ne permite să aruncăm o privire în viitor, prin intermediul tehnologiei de ultimă oră", a declarat, într-un comunicat, Ravinder Takkar, președinte și CEO al Vodafone România.

Vodafone România aniversează 20 de ani pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de inițiative dedicate clienților. Brandul Vodafone este prezent pe piața românească din anul 2005, când a achiziționat Connex, care și-a lansat serviciile în 1997.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO