1EUR = 4.7791 RON | Bucureşti 8 º

IT&C

Vodafone oferă acces gratuit la internet în staţiile de metrou

Vodafone România oferă începând de marţi 9 noiembrie acces gratuit la Internet în stațiile și tunelurile metroului bucureștean tuturor utilizatorilor săi.

10 noi, 2011 | laurentiu.matache | RTV.net

Toți clienții Vodafone care au activat o opțiune de Internet  abonați, utilizatori de cartele sau de alte servicii de date beneficiază de acces gratuit la net, prin telefon, laptop sau tabletă. Utilizatorii care nu au activată o opțiune de Internet pot face acest lucru foarte ușor, printr-un simplu apel gratuit la *NET#.

Serviciile gratuite puse la dispoziție de Vodafone se bazează pe o soluție 3G/HSDPA, iar trecerea la o sesiune gratuită de browsing se face automat, fără a necesita modificarea setărilor de acces la Internet. Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date, în apropierea ieșirii din stațiile de metrou.

Vodafone Romania oferă cea mai extinsă acoperire pentru serviciile de Internet mobil de mare viteză, pentru 90% din populația țării. Rețeaua de date mobile a Vodafone acoperă peste 12.000 de localități din toată țara, permițând viteze de descărcare a datelor de până la 21,6 Mbps.

Un asemenea serviciu mai este pus la dispoziţie  de către Orange şi Digi Mobil.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO