1EUR = 4.8396 RON | Bucureşti 20 º

News

Wall Street a deschis în scădere

Acţiunile de pe Wall Street au început tranzacţiile de marţi în scădere, investitorii urmărind negocierile pentru buget de la Washington şi momentul în care Rezerva Federală (Fed) ar putea începe retragerea măsurilor de stimulare a economiei americane, transmite Bloomberg.

10 dec, 2013 | Mediafax

Standard & Poor's 500 a încheiat tranzacţiile de luni la un nou nivel record.

Indicii Dow Jones şi S&P 500 sunt în declin cu 0,14%, iar Nasdaq cu 0,18%.

"În aşteptarea unui acord referitor la buget şi a reuniunii Fed de săptămâna viitoare, pe piaţă există o uşoară nervozitate", a declarat Dan Greenhaus, analist şef la compania BTIG în New York.

Un număr de 12 din 35 de analişti intervievaţi de Bloomberg pe 6 decembrie au anticipat că Fed va decide restrângerea programului de achiziţii lunare de obligaţiuni, de 85 de miliarde de dolari, la şedinţa din 17-18 decembrie.

Oficialii Fed vor urmări rezultatul negocierilor pentru buget, negociatorii din Congres având termen până pe 13 decembrie să ajungă la un acord referitor la reducerea cheltuielilor. Din cauza incapacităţii politicienilor de a conveni limitarea cheltuielilor bugetare, în SUA sunt în vigoare măsuri de reducere automată a acestora.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO