Wizz Air lansează pentru astăzi și mâine o promoție cu reduceri de 20% a tarifelor pentru mai multe zboruri

Ion Dobreanu - joi, 04 mart. 2021, 16:29
Wizz Air lansează pentru astăzi și mâine o promoție cu reduceri de 20% a tarifelor pentru mai multe zboruri

Compania Wizz Air a anunțat pe 4 martie prin intermediul unui comunicat că oferă pentru astăzi și mâine reduceri de 20% la zboruri selectate și o reducere cu 20% a tarifului serviciului WIZZ Flex. Promoția este valabilă pentru toți clienții, iar călătoriile pot avea loc între 1 aprilie și 31 octombrie 2021, ceea ce înseamnă că doritorii își pot planifică vacanța de vară. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

Promoția 1 este valabilă de pe data de 04.03.2021, de la 00:00, până pe 05.03.2021, la 23:59, orele Europei Centrale și de Est („Perioada promoțională 1”). Prin Promoția 1 se înțelege reducerea de 20% la tarifele de zbor. Reducerea de 20% se aplică tarifelor, dar nu include taxa de administrare. Reducerea de 20% se aplică doar zborurilor selectate, disponibile pe wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil în Perioada promoțională 1. Promoția 1 se aplică doar pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil.

Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuați călătoriile în perioada 1 aprilie – 31 octombrie 2021.

Promoția 2 este valabilă de pe data de 04.03.2021, de la 00:00, până pe 05.03.2021, la 23:59, UTC („Perioada promoțională 2”). Prin Promoția 2 se înțelege reducerea de 20% la WIZZ Flex: reducerea de 20% se aplică serviciului WIZZ Flex achiziționat pe wizzair.com sau prin aplicația WIZZ pentru mobil, împreună cu tariful Basic, per zbor și per pasager. Reducerea de 20% se aplică doar zborurilor selectate, disponibile pe wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil în Perioada promoțională 2.
Promoția nu se aplică rezervărilor de grup sau rezervărilor achiziționate împreună cu pachetele WIZZ GO sau WIZZ Plus.

Prin achiziționarea serviciului WIZZ Flex în timpul Perioadei promoționale 2, în conformitate cu cele de mai sus, confirmați și acceptați termenii de mai sus și Termenii și condițiile WIZZ Flex. Promoțiile nu se aplică rezervărilor de grup. Promoțiile se pot combina și aplica împreună. Condiția de eligibilitate pentru Promoția 2 este participarea la Promoția 1, deoarece WIZZ Flex poate fi achiziționat doar în timpul efectuării unei rezervări.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri și aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri. Wizz Air a introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite care prevăd că echipajul de cabină și pasagerii trebuie să poarte măști, echipajul de cabină trebuie să poarte și mănuși, achizițiile la bord sunt încurajate să fie efectuate prin plată fără contact, pasagerii sunt rugați să urmeze măsuri de distanțare fizică și toate achizițiile sunt încurajate să fie făcute online înainte de zbor.

Filtrele HEPA de pe toate aeronavele Wizz Air filtrează deja 99,97% din viruși și bacterii din aer, iar toate aeronavele sunt supuse în mod regulat unui proces de dezinfecție minuțios cu o soluție antivirală și, urmând programul strict de curățare zilnică al WIZZ, toate companiile aeriene aeronavele sunt în continuare dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Te-ar mai putea interesa și
Campania de vaccinare anti-COVID/ 61.939 de persoane imunizate în ultimele 24 de ore; 118 de reacţii adverse
Campania de vaccinare anti-COVID/ 61.939 de persoane imunizate în ultimele 24 de ore; 118 de reacţii adverse
Comitetul naţional pentru imunizarea anti-COVID informează că, în ultimele 24 de ore, au fost administrate 61.939 doze de vaccin, dintre care 51.174 - Pfizer, 3.112 - AstraZeneca şi 7.653 -......
Iranul a pus în funcțiune noi instalații de îmbogățire a uraniului
Iranul a pus în funcțiune noi instalații de îmbogățire a uraniului
Iranul a anunţat sâmbătă punerea în funcţiune a unor noi cascade de centrifuge modernizate ce permit îmbogăţirea ...
Vineri, 23 aprilie, magazinele vor fi deschise în București până la ora 20.00
Vineri, 23 aprilie, magazinele vor fi deschise în București până la ora 20.00
Pe 23 aprilie, în vinerea dinaintea Floriilor, magazinele vor fi deschise în Capitală până la ora 20.00, prevede o hotărâre ...
Germania a înregistrat 42 de cazuri de tromboze rare, majoritatea la persoane care s-au vaccinat cu serul AstraZeneca
Germania a înregistrat 42 de cazuri de tromboze rare, majoritatea la persoane care s-au vaccinat cu serul AstraZeneca
În Germania au fost raportate până în prezent 42 de cazuri de cheaguri de sânge rare, majoritatea după vaccinarea cu ...