Wizz Air lansează pentru astăzi și mâine o promoție cu reduceri de 20% a tarifelor pentru mai multe zboruri

Ion Dobreanu - joi, 04 mart. 2021, 16:29
Wizz Air lansează pentru astăzi și mâine o promoție cu reduceri de 20% a tarifelor pentru mai multe zboruri

Compania Wizz Air a anunțat pe 4 martie prin intermediul unui comunicat că oferă pentru astăzi și mâine reduceri de 20% la zboruri selectate și o reducere cu 20% a tarifului serviciului WIZZ Flex. Promoția este valabilă pentru toți clienții, iar călătoriile pot avea loc între 1 aprilie și 31 octombrie 2021, ceea ce înseamnă că doritorii își pot planifică vacanța de vară. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

Promoția 1 este valabilă de pe data de 04.03.2021, de la 00:00, până pe 05.03.2021, la 23:59, orele Europei Centrale și de Est („Perioada promoțională 1”). Prin Promoția 1 se înțelege reducerea de 20% la tarifele de zbor. Reducerea de 20% se aplică tarifelor, dar nu include taxa de administrare. Reducerea de 20% se aplică doar zborurilor selectate, disponibile pe wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil în Perioada promoțională 1. Promoția 1 se aplică doar pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil.

Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuați călătoriile în perioada 1 aprilie – 31 octombrie 2021.

Promoția 2 este valabilă de pe data de 04.03.2021, de la 00:00, până pe 05.03.2021, la 23:59, UTC („Perioada promoțională 2”). Prin Promoția 2 se înțelege reducerea de 20% la WIZZ Flex: reducerea de 20% se aplică serviciului WIZZ Flex achiziționat pe wizzair.com sau prin aplicația WIZZ pentru mobil, împreună cu tariful Basic, per zbor și per pasager. Reducerea de 20% se aplică doar zborurilor selectate, disponibile pe wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil în Perioada promoțională 2.
Promoția nu se aplică rezervărilor de grup sau rezervărilor achiziționate împreună cu pachetele WIZZ GO sau WIZZ Plus.

Prin achiziționarea serviciului WIZZ Flex în timpul Perioadei promoționale 2, în conformitate cu cele de mai sus, confirmați și acceptați termenii de mai sus și Termenii și condițiile WIZZ Flex. Promoțiile nu se aplică rezervărilor de grup. Promoțiile se pot combina și aplica împreună. Condiția de eligibilitate pentru Promoția 2 este participarea la Promoția 1, deoarece WIZZ Flex poate fi achiziționat doar în timpul efectuării unei rezervări.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri și aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri. Wizz Air a introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite care prevăd că echipajul de cabină și pasagerii trebuie să poarte măști, echipajul de cabină trebuie să poarte și mănuși, achizițiile la bord sunt încurajate să fie efectuate prin plată fără contact, pasagerii sunt rugați să urmeze măsuri de distanțare fizică și toate achizițiile sunt încurajate să fie făcute online înainte de zbor.

Filtrele HEPA de pe toate aeronavele Wizz Air filtrează deja 99,97% din viruși și bacterii din aer, iar toate aeronavele sunt supuse în mod regulat unui proces de dezinfecție minuțios cu o soluție antivirală și, urmând programul strict de curățare zilnică al WIZZ, toate companiile aeriene aeronavele sunt în continuare dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Te-ar mai putea interesa și
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările sub aşteptări şi alţi factori, transmit Kyodo şi Reuters, relatează......
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea ...
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...