1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

YouTube va lansa un serviciu pe bază de abonament

YouTube, filială a grupului Google, va lansa un serviciu pe bază de abonament fără clipuri publicitare în timpul accesării acestuia, au declarat surse implicate în proiect, relatează AFP.

09 apr, 2015 | Agerpres

YouTube a început să contacteze firmele partenere care produc videoclipuri pentru a le informa despre această nouă modalitate de difuzare a clipurilor video, ce va putea fi accesată pe bază de abonament săptămânal, oferind internauţilor o mai bună posibilitate de utilizare a YouTube în raport cu nevoile lor, potrivit AFP.

Deocamdată nu se cunosc preţurile abonamentelor şi nici data lansării acestui serviciu, care urmăreşte în acelaşi timp să valorifice mai bine munca producătorilor de videoclipuri, scrie Agerpres.

Canalul YouTube, iniţial o platformă pentru publicarea clipurilor realizate de amatori, se bazează astăzi pe distribuirea gratuită a videoclipurilor şi se finanţează din clipurile publicitare distribuite pe site-ul web.

Un oficial al YouTube a refuzat să dea detalii despre acest proiect, însă a subliniat că responsabilii YouTube au în vedere mai multe oportunităţi pentru ca fanii platformei să se bucure de conţinutul oferit, iar creatorii videoclipurilor să câştige mai mulţi bani din produsele lor.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO