Ofertele de Paşte în telefonia mobilă. Companiile pun accentul pe net şi roaming

Operatorii de telefonie mobilă au pregătit diferite oferte de primăvară şi pentru perioada Paştelui. ECONOMICA.NET îşi prezintă propunerile Orange, Vodafone, Telekom şi Digi Mobil pentru această perioadă. Companiile se bat în oferte cu mai mult net mobil şi convorbiri şi date în roaming.
Economica.net - Dum, 17 apr. 2016, 14:03
Ofertele de Paşte în telefonia mobilă. Companiile pun accentul pe net şi roaming

Orange

Orange, cel mai mare operator mobil după numărul de clienţi şi cifra de afaceri, oferă de Paşte abonaţilor net gratis 4G timp de trei luni la alegere, cu reduceri substanţiale pentru cei care contractează un al doilea abonament de telefonie mobilă sau net mobil.

De asemenea, noile variante ale abonamentelor Orange Me și Orange Net includ mai mult trafic de internet, acces nelimitat la o selecţie de 18 canale TV româneşti pe dispozitivele mobile şi trafic nelimitat în platforma Orange TV Go. Începând de la abonamentele Orange Me 20 şi Orange Net 15, clienții vor avea și un pachet anual de minute și trafic de internet pe care le pot folosi în roaming.

Clienţii care optează ca al doilea abonament să fie unul de televiziune prin satelit vor primi 50% reducere la abonamentul Family HD.

Compania a pregătit şi câteva telefoane incluse în oferta de Paşte, cu preţuri de la 0 euro cu abonament, care aduc şi un voucher cu o reducere de 50 de euro la următorul produs de la acelaşi brand. De asemenea, Orange oferă 25% reducere pentru orice accesoriu cumpărat din magazinul online.

Orange a relansat, în luna aprilie, şi ofertele pe cartelă prepay, cu opţiuni simplificate şi mai mult trafic de date inclus. Principala noutate: clienţii au posibilitatea de a reporta traficul de date neconsumat, pentru a fi utilizat luna următoare. Pentru opțiunile PrePay de 5, 6, 8 și 10 euro, traficul de date a fost dublat, iar opțiunea de 5 euro oferă, începând din luna aprilie, de două ori mai multe minute naționale.

Telekom

Oferta de primăvară a Telekom vine cu bonusuri pentru pachetele fix-mobil MagentaONE şi înnoieşte portofoliul de abonamente mobile. Clienţii care cumpără pachet fix-mobil au reducere 40% la abonamentele mobile, care aduc minute şi SMS-uri nelimitate în orice reţea şi mai mult trafic de date. Compania mizează în bună măsură pe sport, cu acces gratuit timp de şase luni în aplicaţia Dolce Sport.

Astfel, clienții care optează pentru oferta fix-mobil MagentaONE beneficiază de o reducere de 40% din preţul de listă al serviciilor de voce cu date mobile incluse şi de posibilitatea de a alege smartphone-uri sau tablete în rate. De asemenea, clienţii care optează pentru oferta cu terminal inclus primesc o reducere de 20% din preţul de listă al serviciului mobil și un smartphone, în cazul în care achiziționează cel puțin un serviciu fix.

Noile abonamente de servicii mobile includ, pe lângă minute de voce şi mesaje gratuite în orice reţea, şi trafic de date nelimitat dincolo de volumul inclus în abonament, însă la viteze mai reduse. Abonaţii Talk S, M şi L, Complete XL şi XXL vor primi până la 1.500 de minute internaţionale pentru UE, iar abonamentele Talk L, Surf L, Complete Xl şi XXL oferă până la 1.500 minute în roaming şi până la 2 GB trafic de date în roaming.

Clienţii Telekom care se abonează la serviciile mobile fără să cumpere un smartphone pot beneficia de o reducere de 20% la primul abonament achiziţionat, iar clienţii existenţi care contractează un al doilea abonament pot beneficia de reduceri de 20% pentru ofertele cu telefon sau 40% pentru ofertele fără telefon, cu posibilitate achiziţionării unui smartphone în 24 de rate fără dobândă.

Pentru abonamentele de date mobile, compania oferă trafic de date naţional nelimitat, cu viteze 4G doar pentru traficul recomandat de abonament, şi până la 2 GB trafic de date în roaming anual.

Vodafone

Vodafone, al doilea operator mobil de pe piaţă după numărul de clienţi, nu a anunţat încă vreo ofertă specială de Paşte. Compania promovează însă, în această perioadă, ofertele lunii aprilie prin aplicaţia MyVodafone.

Astfel, clienţii pot obţine 80 de lei extra discount la achiziţia unui telefon cu reducere, sau chiar reduceri de până la 100% la telefoane în aplicaţie.

Oferta mai include 1 GB de net mobil la jumătate de preţ, promoţii pentru cartela PrePay şi două sau trei luni de net nelimitat la abonamente.

Digi Mobil

RCS & RDS are o ofertă de Paşte pentru clienţii Digi Mobil, valabilă în luna aprilie. Compania oferă, la abonamentul Avantaj 5 (5 euro pe lună), un smartphone 4G Allview la 0 euro, la care se adaugă până la 30 GB trafic de date lunar 4G până la sfârşitul anului. Telefonul gratuit este valabil pentru clienţii care au deja un abonament la serviciile fixe ale RCS & RDS (televiziune, internet). Abonamentul vine cu 500 de minute naţionale şi internaţionale.

În luna martie, odată cu prelungirea acordului de roaming naţional cu Vodafone, Digi Mobil a anunţat că toţi clienţii Digi Mobil vor primi până la 30 GB trafic de internet mobil lunar până la sfârşitul anului la viteze 4G. Traficul de date mobile este nelimitat pentru abonaţi indiferent de tipul de abonament, iar primii 30 GB sunt oferiţi la viteze superioare.

Te-ar mai putea interesa și
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase pasaje pietonale în Ilfov
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase ...
Companiile TQM Management S.R.L. şi Like Consulting S.R.L. au fost desemnate câştigătoare ale licitaţiilor pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate (SF) şi a Proiectelor pentru Autorizarea......
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Metrorex a prezentat miercuri imagini cu execuția primelor segmente de pereți mulați la Magistrala 6, realizate la viitoarele ...
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
''Portretul domnişoarei Lieser'', de Gustav Klimt, tablou rămas neterminat din cauza morţii artistului austriac, a fost ...
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă nicăieri
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă ...
Președintele american Joe Biden a promulgat astăzi legislația privind acordarea de ajutoare către Ucraina, Israel și ...