Uber lansează o nouă aplicație pentru șoferii parteneri din România

Uber lansează o nouă aplicație pentru șoferii parteneri din România, complet regândită. Aceasta a fost construită cu ajutorul șoferilor din întreaga lume, pe baza ideilor și feedback-ului lor, fiind lansată treptat în toate cele peste 65 de țări în care Uber este prezent. De săptămâna aceasta, noua aplicație poate fi accesată și de partenerii Uber din toate cele patru orașe din România: București, Cluj Napoca, Brașov și Timișoara.
Economica.net - joi, 30 aug. 2018, 09:36
Uber lansează o nouă aplicație pentru șoferii parteneri din România

„Aplicația se află chiar în centrul experienței pe care șoferii o au atunci când conduc cu Uber. Era timpul pentru o îmbunătățire. Pentru noi a fost și o ocazie să ne gândim pe termen lung la experiența partenerilor noștri și încotro ne îndreptăm împreună. Ne schimbăm practicile de business. Tocmai de aceea, ne-am asigurat că îmbunătățirile aduse aplicației stau cu adevărat la baza nevoilor șoferilor parteneri și că redefinim aplicația alături de ei”, a spus Alexei Stakh, Uber General Manager pentru Europa Centrală și de Est.

Versiunea Beta a aplicației a fost testată cu ajutorul șoferilor parteneri, pe baza experienței lor acumulate în timpul a peste 100.000 de călătorii.

Ce se schimbă

În partea de sus a ecranului, șoferii pot urmări acum în timp real evoluția câștigurilor. Pot vedea cu ușurință valoarea celei mai recente curse și pot urmări mai ușor cât de aproape sunt de suma pe care și-au propus să o câștige în acea zi.

Noul Status Bar din partea de jos oferă în timp real actualizări privind cererea și oferta din zonele apropiate, zonele din oraș în care este activat tariful dinamic și cum pot ajunge cel mai ușor acolo.

Funcția Notificări îi anunță pe șoferi atunci când au primit feedback de la utilizatori sau când sunt schimbări în politica Uber.

Șoferii parteneri au acum posibilitatea de a-și face un profil mai complex. În acest fel, utilizatorii îi pot cunoaște mai bine și pot socializa mai ușor.

„Începutul ca șofer partener Uber poate fi mai dificil – fie că este vorba de prima cursă sau de cea cu numărul 100. Ne propunem ca șofatul să fie mai ușor prin intermediul Ghidului șoferului partener. Acesta va fi valabil începând cu următoarele luni și va cuprinde o serie de informații menite să-i ajute pe parteneri să-și înceapă aventura alături de Uber”, se arată în comunicatul companiei.

Uber este liderul pieţei de ride sharing din Capitală, cu câteva mii de şoferi parteneri activi şi sute de mii de pasageri care au efectuat cel puţin o cursă, potrivit datelor companiei.

În luna mai, compania a anunțat că a depăşit pragul de un milion de utilizatori în România, la peste trei ani de când serviciul a fost lansat în Bucureşti. Uber a intrat în România în februarie 2015, în Bucureşti, şi din 2016 şi la Cluj, Braşov şi Timişoara.

Principalul concurent direct al companiei americane este Taxify, o aplicaţie dezvoltată în Estonia.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...