1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

IT&C

10 lucruri la care Samsung Galaxy S7 întrece iPhone

Au trecut doar două zile de când Samsung prezentat Galaxy S7 şi S7 Edge în Barcelona, la MWC, dar până la lansarea oficială Noobz.ro trece în revistă o serie de factori prin care compania ocupă primul loc în topul celor mai tari dispozitive mobile ale anului 2016.

24 feb, 2016 | ECONOMICA.net

Iată top 10 lucruri pe care Samsung Galaxy S7 le poate face, dar iPhone 7 nu poate. 

» Samsung Galaxy S7 este rezistent la apă

Desigur, Apple a mai adus îmbunătăţiri pe acest plan în cazul iPhone 6s, dar nu este suficient pentru a spune că poţi introduce iPhone-ul într-un recipient cu apă, iar la final acesta să mai poată să funcţioneze. Samsung, pe de altă parte, a realizat un flagship rezistent la apă mai adâncă de un metru pentru aproximativ 30 de minute.

» Se încarcă rapid

Galaxy S7 are funcţia de încărcare rapidă via microUSB. Nu ştim exact cât de rapid se va încărca dispozitivul până când nu îl vom testa, dar dacă reuşeşte să se încarce cu o idee mai repede decât durata de 2 ore de încărcare necesară Galaxy S6, putem spune că suntem mulţumiţi. Pentru a face o comparaţie, iPhone 6s Plus, necesită până la 3 ore de alimentare pentru o încărcare completă. Principalul beneficiu al încărcării rapide este că îţi poate permite să foloseşti pentru mai mult timp dispozitivul, mai ales atunci când poţi încărca bateria până la 60% în doar 30 de minute.

Citeşte mai departe.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO