5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă – 14.10.2015

Cea mai înfloritoare industrie. 12.000 de săli de joc, 70.000 de aparate: Românii lasă un miliard de euro pe an la „păcănele“ şi pariuri, O parte din autostrada Orăștie-Sibiu trebuie demolată, România 2035: zece obiective din Strategia Națională de Dezvoltare Teritorială, Instanța elimină în premieră dobânda și comisioanele dintr-un contract de credit al Volksbank. Citeşte pe larg revista presei din 14 octombrie 2015.
Economica.net - mie, 14 oct. 2015, 04:59
5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 14.10.2015

Cea mai înfloritoare industrie. 12.000 de săli de joc, 70.000 de aparate: Românii lasă un miliard de euro pe an la „păcănele“ şi pariuri – ZF.

O parte din autostrada Orăștie-Sibiu trebuie demolată. Cine plăteşte – DIGI24. Nu construim autostrăzi, noi le demolăm! O bucată din şoseaua Orăştie-Sibiu trebuie demolată şi reconstruită, după ce specialiştii au găsit apă la doar opt metri sub asfalt. Concluzia apare într-un document al Companiei de Autostrăzi, obţinut de cotidianul „România Liberă”. Şoseaua a fost inaugurată cu două zile înaintea prezidenţialelor de anul trecut, dar a fost deja închisă din cauza numeroaselor probleme care puneau în pericol viaţa şoferilor.

România 2035: zece obiective din Strategia Națională de Dezvoltare Teritorială – PRESSONE.

Instanța elimină în premieră dobânda și comisioanele dintr-un contract de credit al Volksbank – Profit.

Consiliul Concurenței va colabora cu DNA pentru depistarea practicilor anticoncurențiale – Profit.

Ungurii de la Mol au primit unda verde de la Guvern pentru inca doua perimetre petroliere in vestul Romaniei – Hotnews.

Lipsa bancomatelor în unele zone modifică piața comercială, clienții vor primi bani chiar de la magazin – Profit. Lipsa din unele zone a bancomatelor va determina apariția pe piața comercială a unui nou sistem, avizat deja de BNR, Finanțe și Economie conform documentelor consultate de Profit.ro, în care clienții unui magazin care nu au bani cash asupra lor și știu că vor avea nevoie ulterior de numerar vor primi, la cerere, până la 150 de lei bani lichizi chiar din partea comerciantului, dacă vor cumpăra un produs de la acesta iar magazinului i se pare o afacere bună să își vândă astfel o marfă, recuperând ulterior banii dați clientului.

Stomatologii nu mai vor contracte cu CAS – DIGI24. Tot mai mulți medici stomatologi refuză să semneze contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate. Banii de la stat se pot cheltui în câteva ore, iar apoi trebuie completate multe acte, se plâng doctorii care preferă să-i taxeze tot pe pacienţi.

Harta fronturilor deschise de Rusia in razboiul propagandistic – Hotnews.

Te-ar mai putea interesa și
Pinţea, CE Oltenia: Va ploua cu bani în sectorul energetic, dar multe companii nu ştiu să implementeze proiecte
Pinţea, CE Oltenia: Va ploua cu bani în sectorul energetic, dar multe companii nu ştiu să implementeze proiecte
România va putea accesa sume uriaşe de bani pentru energie în următorii ani, însă marea problemă este că multe companii nu ştiu să implementeze proiecte, un exemplu în acest sens fiind......
Uzina Dacia a produs modelul Duster cu numărul 2 milioane
Uzina Dacia a produs modelul Duster cu numărul 2 milioane
De pe linia de montaj a Uzinei Vehicule Dacia a ieșit astăzi, 13 mai, automobilul Duster cu numărul 2 milioane. Este vorba ...
Nicuşor Dan: 12.000 de bucureşteni vaccinaţi la centrul drive-thru, în decurs de două săptămâni
Nicuşor Dan: 12.000 de bucureşteni vaccinaţi la centrul drive-thru, în decurs de două săptămâni
Un număr de 12.000 de bucureşteni s-au vaccinat anti-COVID la centrul drive-thru din Piaţa Constituţiei, în cele două ...
Peste un sfert dintre adulţii din UE ar refuza probabil să se vaccineze împotriva COVID-19 – studiu
Peste un sfert dintre adulţii din UE ar refuza probabil să se vaccineze împotriva COVID-19 – studiu
 Peste un sfert dintre adulţii din Uniunea Europeană ar refuza probabil să se vaccineze împotriva COVID-19 dacă li ...