1EUR = 4.7800 RON | Bucureşti 10 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 17.02.2016

România poate deveni punct nodal în transportul de gaze lichefiate - Ikea are în plan construcţia celui mai mare proiect imobiliar din România: 10.000 de locuinţe în Nordul Capitalei - Cum şi cât au ajutat fondurile UE economia. Citeşte pe larg revista presei din 17 februarie 2016.

17 feb, 2016 | ECONOMICA.net

Comisia Europeana ofera o sansa nesperata Romaniei, de a fi un punct nodal in transportul de gaze lichefiate - energy-center.ro. Romania, care de peste opt ani sustine proiectul AGRI (Azerbaidjan-Georgia-Romania Interconnection) are o sansa nesperata de a deveni un pilon principal in acest sistem de transport, cu conditia sa stie sa-si negocieze la sange avantajele deja obtinute. In concurenta cu Bulgaria (portul Burgas), Romania are, prin intermediul portului Constanta, un atu indiscutabil, studiul de fezabilitatea pentru transportul gazelor lichefiate din Azerbaidjan catre Europa fiind deja finalizat.

Ikea are în plan construcţia celui mai mare proiect imobiliar din România: 10.000 de locuinţe în Nordul Capitalei - ZF.

Impact vrea să înceapă construcția a încă 900 de apartamente în Băneasa și pregătește un nou proiect în Ghencea - Profit.

Cum şi cât au ajutat fondurile UE economia - ZF.

HARTA INTERACTIVA Stadiul lucrarilor de modernizare la 160 km/h a caii ferate de pe Coridorul IV pan-european: 1,2 miliarde de euro si ani de intarzieri - Hotnews.

Jucătorii pe bursă cer să nu fie impozitați pentru pierderile din devalorizarea acțiunilor deținute la companii în faliment, Finanțele nu refuză - Profit.

Formularul 088: Iadul contribuabililor, pavat cu bunele intenții ale ANAF - Capital. Noua procedură a înregistrării în scopuri de TVA a devenit un chin pentru firmele din România. Pe lângă birocrația excesivă acuzată de reprezentanții mediului de afaceri, există și indicii temeinice că formularul 088 ar putea încălca directive comunitare.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO