E.ON face angajări. Ce se caută şi unde

Grupul E.ON face recrutări în această perioadă pentru centrul de servicii pe care îl deschide la Cluj. Se caută absolvenţi de contabilitate, buni cunoscători de engleză şi, preferabil, şi suedeză. Pentru posturile mai înalte în ierarhie se caută oameni cu standarde etice înalte. ECONOMICA.NET îţi spune, punctual, ce vor angajatorii de la candidaţi şi ce posturi sunt disponibile acum.
Economica.net - vin, 24 aug. 2012, 09:18
E.ON face angajări. Ce se caută şi unde

Grupul E.ON deschide un centru internaţional de servicii la Cluj. Se va numi International Shared Service Center şi va avea circa 600 de angajaţi, majoritatea în contabilitate, se arată în anunţul de recrutare.

E.ON recrutează acum pentru centrul de servicii din Cluj pe următoarele posturi

Asset accounting clerk
Condiţii de eligibilitate: candidatul potrivit are cunoştinţe avansate de limba engleză, preferabil şi de suedeză, o diplomă în contabilitate, economie sau administrarea afacerilor. Vor fi avantajaţi candidaţii care au 2 ani experienţă în domeniu, care au lucrat cu SAP sau ERP, orientaţi către rezultate, flexibili, motivaţi, dispuşi să înveţe la locul de muncă, care se pot adapta la o cultură organizaţională nouă. Până pe 30 august poţi aplica la acest post. Detalii, aici.

General ledger clerk
Candidatul ideal a absolvit o specializare cu profil economic/contabil/matematic. Angajatorii vor favoriza la angajare absolvenţii de contabilitate, se arată în anunţul de recrutare. Mai departe, candidatul vizat de angajatori are cunoştinţe avansate de limba engleză şi, dezirabil, şi de suedeză şi are 2 ani experienţă relevantă în domeniu. Ca şi în anunţul de recrutare precedent, angajatorii vor candidaţi orientaţi către rezultate, care ştiu să opereze în SAP sau ERP, Office şi capabili să lucreze într-un mediu organizaţional nou.
Termenul-limită pentru trimiterea candidaturilor la acest post este 30 august. Amănunte, aici.

Asset Accounting team leader
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai o diplomă în contabilitate/economie/administrarea afacerilor, minimum 2 ani experienţă în acest domeniu, ai cunoştinţe avansate de engleză, preferabil şi de suedeză şi dacă ai mai condus echipe de salariaţi.
Trebuie să demonstrezi că eşti organizat, responsabil, că ai standarde etice foarte ridicate. Că eşti disciplinat, că poţi lucra independent, că poţi lucra (bine) în condiţii de stres şi că poţi motiva şi gestiona echipe. Până pe 26 august mai poţi aplica la acest post. Pentru informaţii suplimentare, intră aici.

General ledger team leader
Condiţii de eligibilitate pentru acest post: diplomă în contabilitate/economie/administrarea afacerilor, cel puţin 2 ani experienţă într-o poziţie de general ledger, cunoştinţe avansate de limba engleză. Ca în anunţul precedent, sunt căutaţi candidaţi care demonstrează că pot motiva echipe de salariaţi, care sunt disciplinaţi şi care pot lucra eficient în condiţii de stres; oameni organizaţi, care pot lucra autonom şi care au standarde etice ridicate relativ la munca pe care o performează. Sunt avantajaţi candidaţii care ştiu şi limba suedeză, care au mai gestionat echipe şi care înţeleg şi ştiu trendurile pieţei de profil. 26 august e ultima zi în care poţi aplica la acest job. Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
HMD lansează în România telefoanele Nokia 215 4G, Nokia 225 4G și Nokia 235 4G începând din luna mai
HMD lansează în România telefoanele Nokia 215 4G, Nokia 225 4G și Nokia 235 4G începând din luna mai
Compania IT HMD anunță că a lansat cele mai recente creații a sa: telefoanele cu taste Nokia 215 4G, Nokia 225 4G și Nokia 235 4G. Acest trio vine într-un curcubeu de culori, iar prețurile......
Cometex inaugurează cel de-al 12-lea parc comercial din rețeaua sa în orașul Vălenii de Munte
Cometex inaugurează cel de-al 12-lea parc comercial din rețeaua sa în orașul Vălenii de Munte
Cometex, companie dezvoltatoare de parcuri comerciale, anunță că va inaugura pe 1 mai un nou centru comercial modern în ...
Klaus Iohannis a promulgat legea privind energia eoliană offshore. Ea va intra în vigoare de la 30 mai
Klaus Iohannis a promulgat legea privind energia eoliană offshore. Ea va intra în vigoare de la 30 mai
Legea privind energia eoliană offshore va intra în vigoare în data de 30 mai, a anunţat, marţi, Ministerul Energiei, ...
Guvernul a aprobat bugetul de venituri și cheltuieli a Loteriei Române
Guvernul a aprobat bugetul de venituri și cheltuieli a Loteriei Române
Guvernul a aprobat, marţi, bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2024 pentru Compania Naţională Loteria Română, ...