GambIT Digital își mută birourile în clădirea Globalworth Square şi vizează dublarea numărului de angajaţi în 2022

GambIT Digital, o companie de servicii de consultanță fintech, devine chiriaș al Globalworth Square, cea mai avansată clădire de birouri din punct de vedere tehnologic din portofoliul Globalworth. Contractul de închiriere este semnat pe o perioadă de cinci ani, începând din septembrie 2022.
Lidia Neagu - mie, 11 mai 2022, 13:26
GambIT Digital își mută birourile în clădirea Globalworth Square şi vizează dublarea numărului de angajaţi în 2022

”Creșterea pare să fie provocarea numărul unu pentru companiile din domeniul tehnologiei, în special pe piața fintech. Obiectivul nostru principal pentru 2022 este de a menține recordul nostru de creștere de +100% față de anul precedent în privința veniturilor și a numărului de angajați, pentru al patrulea an consecutiv. Mutarea sediului GambIT Digital în Globalworth Square este o decizie-cheie strategică pentru 2022 și anii următori – nu numai că avem flexibilitatea care este necesară, dar simțim, de asemenea, că echipa Globalworth este implicată activ în obiectivele noastre. Suntem recunoscători să primim noi colegi și noi parteneri într-o facilitate modernă, avansată din punct de vedere tehnologic, care ne permite să creăm un mediu pentru cultivarea relațiilor de succes și o cultură uimitoare a companiei. Am putea spune că pentru noi, Globalworth Square este un loc unde să stăm, dar și mai bine, este un un loc unde să creaștem (PLACE TO GROW)”, a spune Nicolae Roșu, Chief Executive Officer, GambIT Digital.

GambIT Digital își desfășoară activitatea la etajele clădirii de birouri avansate din punct de vedere tehnologic. Aici, compania va continua să se dezvolte și să ofere în continuare oportunități personalizate de digital gambit prin utilizarea tehnologiilor revoluționare, a inovațiilor AI și a cunoștințelor de domeniu.

Localizată în partea de nord a orașului București, Globalworth Square este o clădire de clasa A cu o suprafață închiriabilă totală de 29.000 mp, repartizată pe trei nivele subterane, parter și 15 etaje superioare, plus un nivel tech, cu un plan tipic generos de 2.130 mp.

Clădirea are un sistem de dezinfecție a aerului introdus in zona de birouri, cât și al spațiilor comune cu lămpi UV-C montate pe racordurile de introducere ale centralelor de tratare a aerului. Acest sistem asigură reducerea microorganismelor cu până la 99%, chiar și în spații foarte înguste, și funcționează împotriva virusuruilor precum COVID-19 și alți agenți patogeni.

O altă inovație constă în sistemul de răcire al clădirii, compus din pompa de căldură, chillere cu freon ecologic R1234ze și depozit de gheață, proiectat pentru a genera un consum energetic redus. Implementarea soluției de depozit de gheață este unică în acest moment pentru o clădire de birouri de clasa A în România.

Te-ar mai putea interesa și
DAN AIR lansează din această iarnă zboruri directe din Bacău către Paris și Dortmund
DAN AIR lansează din această iarnă zboruri directe din Bacău către Paris și Dortmund
Oeratorul aerian DAN AIR a anunțat astăzi că a lansat oficial orarul de iarnă al zborurilor sale în care a introdus noi destinații de pe Aeroportul Internațional "George Enescu" din Bacău.......
Până la 2 trilioane de dolari sunt spălați anual la nivel global. Stadiul acțiunilor de prevenire, detectare și limitare a criminalității financiare la nivel internațional. Care sunt riscurile emergente?
Până la 2 trilioane de dolari sunt spălați anual la nivel global. Stadiul acțiunilor de prevenire, detectare și limitare ...
Crizele recente au produs schimbări profunde în toate aspectele mediului de afaceri, iar nevoia de viteză și flexibilitate ...
Promisiuni verzi, realități gri. Noile reglementări ESMA pentru evitarea dezinformării ecologice
Promisiuni verzi, realități gri. Noile reglementări ESMA pentru evitarea dezinformării ecologice
Câte fonduri de investiții autodenumite “sustenabile” sunt, de fapt, “greenwashing”? Autoritatea Europeană pentru ...
Operatorul aerian național Saudia Group a transmis către Airbus cea mai mare comandă de avioane din istoria sa
Operatorul aerian național Saudia Group a transmis către Airbus cea mai mare comandă de avioane din istoria sa
Saudia Group, compania aeriană naţională din Arabia Saudită, a anunţat luni o comandă fermă pentru 105 avioane Airbus, ...