1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

News

A demisionat Ministrul Cercetării şi Inovării, Nicolae Burnete

Ministrul Cercetării şi Inovării, Nicolae Burnete, a demisionat, informează vineri un comunicat de presă postat pe site-ul instituţiei.

31 aug, 2018 | Agerpres

"Ministrul Cercetării şi Inovării, prof. dr. Nicolae Burnete, prin prezentul comunicat, aduc la cunoştinţa opiniei publice faptul că în această dimineaţă mi-am depus demisia la Cancelaria premierului. Demisia mea este irevocabilă şi cel puţin la acest moment nu va face subiectul unei conferinţe de presă", precizează sursa citată.

Dăncilă, despre evaluarea miniştrilor: Este normal să o fac în cadrul coaliţiei şi să discut cu copreşedinţii acesteia

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, la Constanţa, că evaluarea miniştrilor o va face în cadrul coaliţiei de guvernare, urmând să discute cu copreşedinţii acesteia.

"Bineînţeles că această evaluare se va face în cadrul coaliţiei, suntem un guvern politic şi este normal ca evaluarea să o fac în cadrul coaliţiei şi să discut cu copreşedinţii coaliţiei. (...) Cred că, începând de luna aceasta începem să facem evaluarea. (...) Dar eu cred că mai important decât evaluarea este faptul că toate măsurile pe care le-am luat sunt măsuri bune, că respectăm programul de guvernare, şi cred că acest lucru este observat chiar dacă văd anumite răutăţi în spaţiul public şi de organizaţiile internaţionale", a spus Dăncilă.

Prim-ministrul a afirmat că la Comitetul Executiv Naţional al PSD ce se va desfăşura sâmbătă, la Neptun, nu se va discuta despre o remaniere guvernamentală, menţionând că miniştrii trebuie mai întâi evaluaţi referitor la activitatea desfăşurată în cadrul programului de guvernare.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO