1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

News

Acces gratuit la internet 3G pe mijloacele de transport în comun din Braşov

Braşovenii şi turiştii au la dispoziţie, din această lună, în toate mijloacele de transport în comun ale Regiei Autonome de Transport (RAT) Braşov, acces gratuit la internet 3G, în cadrul unui proiect iniţiat de Primărie.

23 iul, 2014 | Agerpres

Echipamentele oferă posibilitatea oricărui călător care are la dispoziţie un telefon inteligent sau o tabletă să se conecteze la internet la o viteză de 12 Mbps. Această viteză de trafic permite navigarea pe internet pentru căutarea de informaţii, adrese, locuri de vizitat, obiective turistice sau a destinaţiei finale a călătoriei, dar şi accesul pentru postări pe reţelele de socializare sau pentru consultarea poştei electronice.

'Cred că este un lucru bun atât pentru locuitorii oraşului, dar şi pentru turiştii care se află în Braşov, care vor putea, astfel, pe durata călătoriei, să acceseze diverse informaţii. Acest proiect va completa celelalte proiecte pe care noi le avem în desfăşurare, respectiv e-ticketing-ul şi reabilitarea capetelor de linie RAT, şi în acest fel vom face încă un pas pentru a asigura un transport în comun civilizat, modern şi pe măsura celor care îl folosesc', a declarat primarul George Scripcaru, miercuri, într-o conferinţă de presă desfăşurată într-un autobuz dotat cu acest sistem.

Până la această dată s-au instalat sisteme wi-fi în 182 de mijloace de transport în comun dintre care 18 troleibuze şi 164 de autobuze, urmând ca, până la începutul săptămânii viitoare, toate mijloacele de transport în comun să aibă instalat sistemul wi-fi.

Costul pentru furnizarea de servicii de internet gratuit pe 250 de mijloace de transport în comun este de opt euro/autobuz /lună, care include furnizarea de echipamente: router, antenă, convertor, configurarea acestora şi serviciul de internet. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO