1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 7 º

Companii

AFI Europe România investeşte 16 milioane de euro în primele două blocuri de apartamente din Bucureştii Noi

Dezvoltatorul AFI Europe România începe luna aceasta lucrările de construcţie la primele două blocuri din proiectul AFI City din Bucureştii Noi, în care investeşte 16 milioane de euro. 

19 iun, 2018 | | ECONOMICA.net

Prima etapă a construcției a început luna aceasta și va genera două clădiri care vor însuma 190 de locuințe, deservite de 228 de locuri de parcare supraterană. Prima etapă a construcției AFI City va fi încheiată, conform estimărilor, în vara anului 2019. 

TGC a fost desemnat drept Contractor General pentru această primă fază a proiectului.

"Așteptările privind vânzările sunt ridicate și credem că se vor desfășura în ritm rapid datorită locației proiectului și conceptului de comunitate privată", spune Tal Roma, business development manager AFI Europe Romania. Compania mai spune că au fost deja precontractate 25% din apartamentele disponibile în această primă fază. 

Primele două blocuri se construiesc pe terenul fostei fabrici Laromet, cumpărat de AFI înainte de criză la preţul de 77,5 milioane de euro. Compania avea în plan construcţia unui proiect gigant, care să includă şi un mall. Planurile însă s-au schimabt şi AFI construieşte primele apartamente de pe plan local. 

AFI Europe România va avea un nou director general începând cu luna iulie. Doron Klein, cel care conduce filiala din Republica Cehă îl va înlocui de David Hay, care şi-a anunţat în urmă cu câteva luni demisia, pentru a-şi continua parcursul profesional în afara companiei. 

AFI Europe mai are în construcţie şi proiectul de mall de la Braşov, dar şi clădirea de birouri AFI Tech Park din Bucureşti. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO