Agenţia de turism Cocktail Holidays reia vacanţele în Egipt de luna viitoare

Turoperatorul Cocktail Holidays, specializat în vacanţe de tip charter, circuite şi turism individual, oferă, în premieră anul acesta şi după o absenţă de doi ani în piaţă, pachete de vacanţă în Egipt, cu zbor charter. Cocktail Holidays are în ofertă vacanţe în Sharm El Sheikh şi circuite în Egipt, cu minisejur în Hurghada şi celebra Croazieră pe Nil.
Economica.net - joi, 16 mart. 2017, 11:11
Agenţia de turism Cocktail Holidays reia vacanţele în Egipt de luna viitoare

Pachetele pentru Sharm El Sheikh pornesc de la 490 de euro/persoană, pentru şapte zile, la un hotel de patru stele, cu all inclusive, în timp ce circuitul în Egipt, de nouă nopţi, cu cazare la hotel de cinci stele, costă 1.165 de euro/persoană.

„Interesul românilor pentru Egipt este extrem de ridicat, o mare parte din pachetele pentru Paşte şi săptămânile care urmează fiind deja rezervate. Egiptul oferă un produs turistic cu un raport bun calitate-preţ şi foarte multe posibilităţi de distracţie, de la scufundări la croaziere sau plimbări cu submarinul, jeep safari. În ultimii doi ani, când din oferta noastră au lipsit vacanţele în Egipt, turiştii au întrebat permanent când reapar”, declară Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

Ce vacanţe mai caută românii 

Pe lângă Egipt, cele mai căutate destinații de Paște rămân și anul acesta Grecia și Cipru, ţări ortodoxe pe care românii le aleg pentru că se simt ca acasă de Sărbătorile Pascale. Pachetele pentru Creta – Chania pornesc de la 470 euro/persoană, pentru Rhodos de la 430 euro/persoană, în timp ce pentru Cipru de la 375 euro/persoană. Pachetele conţin transport, cazare în hoteluri de trei, patru şi cinci stele, servicii de masă în funcţie de hotelul ales, asistență turistică și asigurare Cocktail Travel Protection.

În cazul city break-urilor, turiştii au ales Barcelona, Praga şi Atena. Un pachet de patru nopți de cazare la un hotel de patru stele din Atena, cu zbor direct operat de Tarom şi toate taxele incluse costă 510 euro/persoană, pentru Praga costă 529 de euro/persoană, iar pentru Barcelona, 539 de euro/persoană. Turiştii care aleg, de regulă, pachete în capitalele europene sunt persoane tinere, cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani, care își doresc o mini vacanță activă, în care să descopere destinaţia.

De 1 Mai, preferințele turiștilor sunt ghidate de proximitate și cei mai mulți aleg vacanțe care nu necesită o deplasare de durată. Cocktail Holidays a lansat pentru 1 Mai city break-ul pentru Atena, cu un tarif de la 489 de euro/ persoană, care include patru nopți de cazare la un hotel de patru stele, amplasat într-o zonă centrală, cu mic dejun și cină, transport direct cu avionul, tur panoramic al orașului Atena, intrare opțională la Acropole, asistență turistică, dar și asigurare Cocktail Travel Protection, indiferent de vârstă.

Te-ar mai putea interesa și
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în doi ani. Unde se oprește „cutremurul” din piața brokerajului?
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în ...
DAW Management Broker de Asigurări a mai luat o amendă de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și ajunge la a patra sancțiune în nici doi ani, iar Autoritatea deja îi acordă o......
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator –  studiu Confederaţia Turistică Elenă
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator – studiu Confederaţia Turistică ...
Contribuţia totală a turismului la economia Greciei în 2023 (incluzând beneficiile directe şi secundare) este estimată ...
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
Agenţia de rating S&P Global a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României ...
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor occidentale neprietenoase”
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor ...
Ministerul rus al Educaţiei a introdus golful la orele de educaţie fizică în licee, decizie criticată de Partidul Comunist ...