1EUR = 4.7798 RON | Bucureşti 10 º

News

Aglomeraţie la intrarea în Bucureşti de pe Autostrada Soarelui. Pe majoritatea drumurilor naţionale, traficul se desfăşoară fără probleme

Centrul Infotrafic anunţă că la ora transmiterii acestei ştiri este aglomeraţie la intrarea în Bucureşti de pe Autostrada Soarelui. Pe majoritatea drumurilor naţionale, traficul se desfăşoară fără probleme, valorile de trafic fiind în scădere pe DN 1.

01 mai, 2018 | News.ro
(update 01 mai, 2018 18:47) Trafic oprit pe Autostrada Soarelui după ce patru maşini s-au ciocnit în judeţul Călăraşi
Traficul rutier pe Autostrada Soarelui este blocat, marţi, pe sensul către Capitală, după ce patru autoturisme s-au ciocnit în dreptul localităţii Lehliu Gară, judeţul Călăraşi. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite uşor.
Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui este oprită, marţi, la km 64, în zona localităţii Lehliu-Gară (jud. Călăraşi), în urma unui accident.

”În acest loc a avut loc o coliziune între patru autoturisme. Mai multe persoane au suferit leziuni uşoare”, anunţă Infotrafic.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Călăraşi au precizat că patru persoane au fost rănite, nefiind încarcerate.

Poliţiştii rutieri deviază provizoriu traficul auto către Capitală de la km 105 al autostrăzii (Drajna) pe DN 3A.

Potrivit Infotrafic, la ora transmiterii acestei ştiri, nu sunt anunţate probleme majore în ceea ce priveşte fluenţa traficului, cu excepţia tronsonului Pantelimon – Autostrada Soarelui - Centura Capitalei, pe care se circulă în condiţii de aglomeraţie.

Pe DN1 Braşov –Ploieşti valorile de trafic au scăzut, traficul auto desfăşurându-se acum fluent, în condiţii normale.

Pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti –Constanţa şi A4 Ovidiu – Agigea, pe DN39 (E87) Mangalia – Constanţa, DN5 (E85) Bucureşti – Giurgiu şi DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea -Piteşti se circulă, de asemenea, normal.

"Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudenţă sporită în timpul deplasării, să nu consume băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic", transmite Centrul Infotrafic.

Poliţiştii anunţă că circulaţia este în continuare oprită pe DN 7 C Curtea de Argeş - Sibiu, în zona localităţii argeşene Arefu.

"Măsura a fost luată pentru a permite intervenţia unui echipaj de pompieri, care acţionează pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie", mai anunţă Infotrafic.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO