1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

Imobiliare

ANAF a respins Intact Publishing de la licitaţia pentru apartamentul lui Voiculescu. Locuinţa a fost vândută cu 1,9 mil. lei

Surse guvernamentale au spus pentru ECONOMICA.NET ca ANAF a respins azi de la licitaţia pentru apartamentul din Kiseleff al lui Dan Voiculescu firma Intact Publishing. Motivul ar fi fost că organizatorul licitaţiei a considerat că Voiculescu ar vrea să reintre în proprietatea imobilului.

28 mai, 2015 | ECONOMICA.net
(update 28 mai, 2015 20:01) Fiscul a vândut apartamentul lui Dan Voiculescu pentru 1,9 milioane de lei
Fiscul a vândut joi, la licitaţie, apartamentul lui Dan Voiculescu de pe Şoseaua Kiseleff din Capitală. Apartamentul de patru camere, cu o suprafaţă de 224 de metri pătrați, a fost adjudecat pentru circa 1,9 milioane de lei, cu peste 500 de mii de lei peste prețul de pornire, potrivit unor surse, potrivit Digi24.ro.

ANAF a scos azi la vânzare prima proprietate deţinută de Dan Voiculescu: un apartament de patru camere de 200 mp situat pe Şoseaua Kiseleff. Preţul de pornire al locuinţei a fost de 1.410.000 lei (320.000 euro).

Taxa pentru participarea la licitatie a fost de 10%. Lista documentelor necesare pentru inscrierea la licitatie poate fi consultata aici.

Prin sentinta de condamnare a lui Dan Voiculescu la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, judecatorii au dispus instituirea unor masuri asiguratorii asupra bunurilor si a sumelor de bani apartinand acestuia.

Printre acestea figureaza si acest apartament situat in Bucuresti, strada Soseaua Dimitrievici Pavel Kiseleff, nr 22, et. 2, ap 6, sector 1, cu o valoare estimata de 250.000 EUR.
 
La această oră licitaţia continuă.
 
Intact Publishing este compania care editează Jurnalul Național şi este condusă de Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voicluescu.
 
Dan Voiculescu a primit o condamnare de 10 ani cu executare în dosarul ICA. În aceeaşi cauză, statul i-a stabilit un prejudiciu de 60 de milioane de euro. După ce milionarul a spus că nu are de unde să plătească suma,  mai multe bunuri i-au fost sechestrate, urmând să fie scoase la licitaţie pentru recuperarea prejudiciului stabilit de instanţă. 
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO