1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

Imobiliare

ANAF a respins Intact Publishing de la licitaţia pentru apartamentul lui Voiculescu. Locuinţa a fost vândută cu 1,9 mil. lei

Surse guvernamentale au spus pentru ECONOMICA.NET ca ANAF a respins azi de la licitaţia pentru apartamentul din Kiseleff al lui Dan Voiculescu firma Intact Publishing. Motivul ar fi fost că organizatorul licitaţiei a considerat că Voiculescu ar vrea să reintre în proprietatea imobilului.

28 mai, 2015 | ECONOMICA.net
(update 28 mai, 2015 20:01) Fiscul a vândut apartamentul lui Dan Voiculescu pentru 1,9 milioane de lei
Fiscul a vândut joi, la licitaţie, apartamentul lui Dan Voiculescu de pe Şoseaua Kiseleff din Capitală. Apartamentul de patru camere, cu o suprafaţă de 224 de metri pătrați, a fost adjudecat pentru circa 1,9 milioane de lei, cu peste 500 de mii de lei peste prețul de pornire, potrivit unor surse, potrivit Digi24.ro.

ANAF a scos azi la vânzare prima proprietate deţinută de Dan Voiculescu: un apartament de patru camere de 200 mp situat pe Şoseaua Kiseleff. Preţul de pornire al locuinţei a fost de 1.410.000 lei (320.000 euro).

Taxa pentru participarea la licitatie a fost de 10%. Lista documentelor necesare pentru inscrierea la licitatie poate fi consultata aici.

Prin sentinta de condamnare a lui Dan Voiculescu la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, judecatorii au dispus instituirea unor masuri asiguratorii asupra bunurilor si a sumelor de bani apartinand acestuia.

Printre acestea figureaza si acest apartament situat in Bucuresti, strada Soseaua Dimitrievici Pavel Kiseleff, nr 22, et. 2, ap 6, sector 1, cu o valoare estimata de 250.000 EUR.
 
La această oră licitaţia continuă.
 
Intact Publishing este compania care editează Jurnalul Național şi este condusă de Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voicluescu.
 
Dan Voiculescu a primit o condamnare de 10 ani cu executare în dosarul ICA. În aceeaşi cauză, statul i-a stabilit un prejudiciu de 60 de milioane de euro. După ce milionarul a spus că nu are de unde să plătească suma,  mai multe bunuri i-au fost sechestrate, urmând să fie scoase la licitaţie pentru recuperarea prejudiciului stabilit de instanţă. 
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO