Angajări la Lidl în 11 oraşe

Lidl face angajări la Bucureşti, Turda, Titu, Satu Mare, Vaslui, Iaşi, Lugoj, Cluj, Bistriţa, Baia Mare, Tulcea. Iată posturile vacante la Lidl, aşteptările angajatorilor de la candidaţi, şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - mie, 13 ian. 2016, 22:01
Angajări la Lidl în 11 oraşe

Oferta de muncă la Lidl 

Lidl angajează vânzători la TulceaTitu, Bucureşti, Satu Mare, Vaslui, Iaşi.
Te califici pentru acest post dacă eşti amabil, orientat către clienţi, lucrezi cu plăcere în echipă, eşti punctual, rezistent la stres, eşti flexibil, punctual.

Lidl angajează pe postul de şef departament depozit la centrul logistic Lugoj.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai minimum doi ani experienţă într-un post de middle management, studii superioare, eşti orientat către rezultate, rezistent la stres, ai abilităţi de organizare foarte bune, cunoştinţe de limba germană sau engleză, ştii să operezi un PC, ai abilităţi de conducere, eşti flexibil.

Lidl angajează şefi de vânzări la Cluj, Bistriţa, Baia Mare.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, preferabil economice, comerciale, tehnice sau în industria alimentară; de asemenea, trebuie să fii rezistent la stres, comunicativ, entuziast, să ai carnet de conducere categoria B, să fii dispus la deplasări în ţară şi străinătate, să cunoşti o limbă de circulaţie internaţională, ca să fii eligibil pentru acest post. 
Candidaţii sunt ofertaţi de angajatori cu pachet salarial peste medie, autoturism de serviciu (Skoda Octavia 2.0), inclusiv cu drept de utilizare în interes privat, iPad, telefon mobil, posibilitatea de formare şi carieră în străinătate.
Amănunte găsiţi aici.

Lidl angajează şefi adjuncţi de magazine în Satu Mare şi Tulcea.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare, e rezistent la stres, amabil, orientat către clienţi, are bune abilităţi de organizare, e orientat către rezultate, are spirit de echipă, e comunicativ.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Lidl o găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Primăria Sectorului 4 va despăgubi proprietarii mașinilor avariate în urma furtunii de vineri
Primăria Sectorului 4 va despăgubi proprietarii mașinilor avariate în urma furtunii de vineri
Primăria Sectorului 4 a anunţat că va despăgubi proprietarii maşinilor avariate în urma furtunii de vineri din Bucureşti....
Cîțu: Crește cu adevărat puterea de cumpărare a românilor, nu doar pe hârtie
Cîțu: Crește cu adevărat puterea de cumpărare a românilor, nu doar pe hârtie
Premierul Florin Cîţu a scris sâmbătă dimineaţă pe Facebook că, potrivit datelor prezentate de Institutul Național ...
Wahingtonul a anunțat înaintea întâlnirii dintre Biden și Putin că va acorda un nou ajutor militar pentru Ucraina
Wahingtonul a anunțat înaintea întâlnirii dintre Biden și Putin că va acorda un nou ajutor militar pentru Ucraina
Pentagonul a anunţat vineri un ajutor militar suplimentar de 150 de milioane de dolari pentru Ucraina, cu câteva zile înaintea ...
Canada a renunțat să mai distribuie 300.000 de vaccinuri anti-COVID-19 de la Johnson & Johnson, pe care le consideră nesigure
Canada a renunțat să mai distribuie 300.000 de vaccinuri anti-COVID-19 de la Johnson & Johnson, pe care le consideră ...
Canada a anunţat vineri că renunţă să distribuie lotul de 300.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 Johnson & Johnson ...