1EUR = 4.8341 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Un antreprenor brașovean vinde un hotel şi o vilă din judeţul Braşov cu circa 3,5 milioane de euro

Un antreprenor din Brașov, care cumpără clădiri istorice, valoroase le recondiţionează și le vinde ca produs imobiliar sau cu adaosul unei funcții turistice sau de retail, are, în prezent la vânzare, un hotel boutique de pe strada Nicolae Bălcescu din Brașov și o vila-pensiune din Predeal pentru care cere 2,95 milioane de euro și, respectiv, 525.000 euro.

02 aug, 2020 | | ECONOMICA.net

Hotelul din Brașov scos la vânzare cu aproape 3 milioane de euro a aparținut celui mai vechi bancher din Transilvania și a fost refăcut de la fundație. Proprietatea, promovată de SVN România, are 25 camere și circa 1.300 mp.

Citește și: Aproape jumătate dintre români nu vor merge în concediu în 2020

„Noi nu vindem din cauza pandemiei, ci pentru că acesta e business-ul. Clădirile pe care le cumpărăm, le consolidăm și le refacem de la fundație. Am putea discuta pentru vânzarea vilei din Predeal, dar în general nu prea negociem. Avem mulți bani băgați în aceste clădiri”, spune antreprenorul.

Acesta cumpără clădiri vechi, istorice pe care apoi le renovează şi le vinde ori pe piaţa imobiliară, ori profitând de potenţialul de centru de servicii în general ospitaliere al acestora. 

Citește și: Tătaru: Sunt două săptămâni grele, cu creștere progresivă

Potrivit antreprenorului, vila din Predeal se numea Liliacul și a fost construită de un om de afaceri antebelic care s-a sinucis din cauza pierderilor de la cazino. Moștenitorii acestuia au vândut, la rândul lor, vila către filiala locală a BNR, care a renovat-o o dată pentru a o revinde ulterior către antreprenor și partenerii săi de afaceri.

Acesta are, momentan, vila Liliacul la roșu și a scos-o la vânzare pentru 525.000 de euro negociabil.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO