1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

News

Aplicație online care arată live timpii de așteptare la vamă. Giurgiu-Ruse este pe roşu

Oricine deține un telefon mobil cu acces la internet poate afla din timp care este cel mai bun traseu de urmat pentru a tranzita punctele de trecere a frontierei, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire din țară. Pe site-ul Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internaţional.

28 apr, 2016 | ECONOMICA.net

Aplicaţia online conţine date despre timpii de aşteptare pentru două tipuri de vehicule, autoturisme şi camioane, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din România. De asemenea, este precizat, pentru fiecare punct de trecere a frontierei, numărul arterelor de control, pe fiecare sens. Timpii de aşteptare din punctele de frontieră sunt actualizaţi în timp real, pe aplicaţie apărând astfel trasee de culoare verde - acolo unde timpii de aşteptare sunt de până în 20 de minute, de culoare galbenă - unde timpii sunt între 20 şi 60 de minute şi culoare roşie - unde timpii de aşteptare sunt de peste 60 de minute, scrie Agora.

Actualizările se fac periodic - „la intervale de aproximativ două ore sau când situaţia o impune", potrivit politiadefrontiera.ro. Cea mai mare aglomeraţie se înregistrează la această oră în vama Giurgiu-Ruse.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO