1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Apple va aloca 2,5 miliarde de dolari pentru atenuarea deficitului de locuinţe care a crescut puternic preţurile în California

Apple va aloca 2,5 miliarde de dolari pentru relaxarea deficitului de locuinţe care a provocat creşterea puternică a preţurilor în California, marea majoritate a banilor urmând să fie dedicaţi unor fonduri care vor fi gestionate împreună sau de către guvernul statului, transmite Reuters, scrie News.ro.

05 noi, 2019 | News.ro

Suma de un miliard de dolari va merge într-un fond gestionat împreună cu oficialii statului, pentru începerea unor proiecte de construcţie a locuinţelor amânate sau blocate. Un alt miliard de dolari va merge la un fond gestionat de stat pentru a oferi asistenţă profesorilor, asistentelor medicale, poliţiştilor, pompierilor şi altor categorii, la achiziţia primei locuinţe, scrie News.ro. 

Într-un interviu acordat Reuters, directorul general al Apple, Tim Cook, a declarat că Apple a simţit ”o responsabilitate profundă” pentru a atenua criza locuinţelor din California.

Sediul central al Apple din Cupertino, California, supranumit ”nava spaţială”, se afla la mai puţin de 5 mile de  o suburbie unde co-fondatorii companiei, Steve Jobs şi Steve Wozniak, au asamblat primele computere Apple, în anii 1970.

”Dorim să ne asigurăm că este un loc vibrant, unde oamenii pot trăi şi creşte o familie. Nu există nicio îndoială că astăzi acest lucru este imposibil pentru mulţi oameni, că regiunea suferă de o criză a disponibilităţii locuinţelor care este existenţială”, a afirmat Tim Cook într-un interviu acordat Reuters.

Citeşte integral ştirea pe News.ro la acest link. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO