1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

Imobiliare

Arhitecţii care au proiectat Promenada Mall, aleşi pentru proiectarea Korona Mall din Braşov

Dezvoltatorul Echo Investment, care va construi mallul Korona din Braşov, a ales echipa de proiectare. Lucrările de construcţie ar urma să fie demarate anul viitor.

12 oct, 2012 | | ECONOMICA.net

Echo Investment, deţinută de al treilea cel mai bogat polonez, a semnat un contract cu biroul românesc de arhitectură B23T, care va elabora conceptul şi proiectul celui mai mare centru comercial şi de divertisment în regiunea Braşov.

Contractul prevede realizarea de către biroul B23T a conceptului multidisciplinar şi a proiectelor de construcţie şi licitaţie. Finalizarea lucrărilor de proiectare este programată pentru al II-lea trimestru al anului 2013.

Citeşte şi Al treilea cel mai bogat polonez începe construcţia mallului Korona Braşov

Biroul B23T, cu sediul în Bucureşti, a fost înfiinţat în urma fuziunii a două birouri de arhitectură renumite B2 International Consultants SRL şi 3T Birou de Arhitectură SRL. În portofoliul firmei se află numeroase proiecte, printre care şi Promenada Mall, dezvoltat de Raiffeisen Property International, şi care se află în construcţie, în imediata apropiere a celei mai înalte clăriri din Bucureşti, Sky Tower.

La începutul acestei luni, Echo anunţa semnarea unui acord cu retailerul Carrefour în ceea ce priveşte închirierea unui spaţiu în mallul Korona din oraşul Braşov. Potrivit acestui acord, retailerul va închiria spaţiu pentru un hipermarket în suprafaţă de 8.500 mp.

Citeşte şi: Mallul polonezilor de la Braşov a atras primul retailer: Carrefour

 Cine este Michał Sołowow

Michał Sołowow, 50 de ani, ocupă locul trei în topul celor mai bogaţi polonezi, potrivit Forbes şi deţine acţiuni la patru companii de stat din Polonia: Synthos, companie ce activează în domeniul chimicalelor, Rovese, produător de ceramică, Echo Investment, companie cu activităţi în domeniul imobiliar şi Barlinek, producător de pardosea. La 12 martie 2012, averea acestuia era estimată de Forbes la 1,8 miliarde de dolari.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO