1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

Finanţe şi bănci

ASF a sancționat cu avertisment firmele de asigurări Omniasig, Groupama și Grawe

Autoritatea de Suprveghere Financiară a anunțat miercuri prin intermediul unui comunicat că a sancționat cu avertisment scris societățile Omniasig VIG S.A., Groupama Asigurări S.A. și Grawe România Asigurare S.A..

30 sep, 2020 | ECONOMICA.net

Sancționarea celor trei firme s-a produs în urma efectuării de către ASF a controlului periodic, iar motivele pentru care s-au luat aceste măsuri au fost nerespectarea unor obligații privind procedura instrumentării și lichidării daunelor.

Totodată, ASF a mai decis miercuri să aancționeze cu retragerea autorizației de funcționare a companiilor de brokeraj Auto Marcu’s Broker de Asigurare S.R.L., Bono Broker de Asigurare Reasigurare S.R.L., S.I.R. Internațional Services Broker de Asigurare - Reasigurare S.R.L. și WVP RO - Broker de Asigurare S.R.L., firme care nu au respectat prevederile deciziilor emise de Autoritate, precum și radierea acestora din secțiunea I și trecerea în secțiunea II din Registrul intermediarilor principali.

A mai fost sancționată și compania de servicii de investiții financiare Share Invest S.A., cu avertisment și suspendarea autorizației de funcționare pe o perioadă de 90 de zile de la data comunicării actului individual de sancționare.

ASF a mai retras, de dată această la cerere, autorizațiea de funcționare a societății MBA Training&Marketing S.R.L. în calitate de furnizor de programe de pregătire profesională, precum și radierea acesteia din Registrul furnizorilor.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO