1EUR = 4.7315 RON | Bucureşti 34 º

News

Auchan se mută în locul Carrefour în cartierul Rahova. Ajunge la patru supermarketuri

Retailerul francez Auchan va deschide în curând în centrul comercial Liberty Center din zona Rahova a Capitalei al patrulea supermarket al reţelei. Magazinul care are peste 3.600 de metri pătraţi va lua locul primului Carrefour Market rebranduit din Billa, urmare a tranzacţiei Carrefour-Rewe din 2016.

05 oct, 2018 | ECONOMICA.net

Auchan continuă expansunea pe segmentul de supermarketuri prin inaugurarea unui nou magazin, de 3.600 de mp în centrul comercial Liberty Center, informează un comunicat al Liberty. Este a patra unitate a companiei franceze pe acest segment şi înlocuieşte un Carrefour Market, primul rebrading al Carrefour dintr-un magazin Billa. În prezent, magazinul situat la parterul centrului comercial se află în proces de amenajare.

Tot la parter, în luna aprilie a acestui an, Auchan a deschis InExtenso, primul magazin de acest tip care nu operează în aceeași locație cu un hipermarket Auchan și al nouălea din cadrul rețelei. In Extenso by Auchan se întinde pe o suprafață de 555 metri pătrați și oferă o gamă variată de produse vestimentare.  Împreună cu lucrările de amenajare alenoului supermarket Auchan, Liberty Center va începe de luna aceasta și un proces de reamenajare a centrului comercial.

„Strategia de dezvoltare pe termen lung a Liberty Center presupune inclusiv reorganizarea galeriei și atragerea de noi parteneri. Fiind singurul centru tip mall din sectorul 5, ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor clienților noștri și să le oferim un mix relevant de retaileri, cu oportunități variate de shopping, servicii și petrecere a timpului liber. Noile deschideri ne ajută să diversificăm și mai mult experiența de shopping a vizitatorilor noștri, iar includerea supermarketului Auchanva completa perfect mixul de leasing.Fiind un mall de proximitate, cumpărăturile zilnice sunt unul dintre punctele extrem de importante pentru clienții care ne vizitează. De aceea, ne dorim să avem o diversitate mare de produse și să devenim prima opțiune pentru cumpărăturile de zi cu zi.", a spus Corina Stamate, Center Manager, JLL România.

Rețeaua Auchan numără în prezent 33 de hypermarketuri, 15 magazine de proximitate și 3 supermarketuri MyAuchan. Retailerul a reintrat pe profit anul trecut, raportând un profit de 74,99 de milioane de lei, în condițiile în care în 2016 pierderile înregistrate au fost de 23,9 milioane de lei, potrivit datelor MInisterului de Finanţe.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO