1EUR = 4.8286 RON | Bucureşti 17 º

Extern

Australia închide celebra plajă Bondi Beach, după ce mii de oameni au ignorat avertismentele autorităților și s-au strâns pe ea

Autoritățile de la Sydney au decis să închidă celebra plajă Bondi Beach, după ce o mulțime de oameni s-au adunat pe ea că să facă plajă și să înoate, aceștia ignorând avertismentele cu privire la distațarea socială, măsură care împiedica răspândirea epidemiei noului coronavirus, informează CNN.

21 mar, 2020 | CNN

Imaginile cu o mare mulțime de oameni adunați pe plajă au devenit virale vineri și au stârnit furia cetățenilor australieni îngrijorați și a membrilor Guvernului. Mii de oameni au fost pe plaja Bondi Beach vineri.

Existau informații că mulți dintre aceștia doreau să vină la plajă și sâmbătă, a spus David Elliott, ministrul Poliției și a Situațiilor de Urgență din statul New South Wales.

"Ceea ce am văzut în această dimineață aici a fost cel mai iresponsabil comportament al unor indivizi l la care am putut să fim martori. Nu putem să avem zone de activitate comunitară unde să se strângă mai mult de 500 de persoane", a spus Elliott la o conferință de presă, care s-a desfășurat sâmbătă la  Sydney.

"Acționăm cu un ridicat sentiment de dezamăgire că nu doar trebuie să îndepărtăm oamenii de pe plajă, dar că trebuie să folosim această măsură că să le aducem aminte cetățenilor că Health Act trebuie să fie respectat", a mai spus el.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO