1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 26 º

Companii

Autostrada Nădlac-Arad: Comisia de recepţie la terminarea lucrărilor pentru Lotul 1 a constatat lucrări nefinalizate

Comisia de recepţie la terminarea lucrărilor pentru Autostrada Nădlac - Arad, Lot 1, a constatat o serie de lucrări nefinalizate, însă traficul se desfăşoară în condiţii de siguranţă deoarece lucrările rămase de executat sunt în afara părţii carosabile, potrivit unui comunicat transmis de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

14 feb, 2015 | Agerpres

Printre lucrările nefinalizate, CNADNR menţionează '40 de bucăţi bazine de colectoare pentru asigurarea deversării apelor, montarea de panouri antiorbire pe 8,3 kilometri, conform proiectului de execuţie', precum şi 'realizarea drumului tehnologic pe lungime de 50 de kilometri în lungul autostrăzii, respectiv curăţarea şanţurilor de material care obstrucţionează scurgerea apelor', scrie Agerpres.

În comunicat se precizează că 'pe întreg sectorul inspectat sunt necesare lucrări de reprofilare acostamente, taluze, completare cu pământ vegetal şi refacerea cadrului natural'.

Potrivit CNADNR, traficul la această dată se desfăşoară în condiţii de siguranţă deoarece lucrările rămase de executat sunt în afara părţii carosabile.

'Recepţia de Terminare a Lucrărilor va fi făcută de către CNADNR SA la data finalizării lucrărilor de remediere semnalate', se mai spune în comunicat.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO