1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

News

Avertizare de ger. Electrocentrale Bucureşti porneşte încă un grup energetic

Ținând cont de avertizările meteorologilor privind temperaturile extrem de căzute din perioada următoare (-170C -180C), ELCEN a obținut introducerea pe piața de echilibrare a unei capacități suplimentare de producție de energie termică în CTE Sud, cu o capacitate suplimentară 120-140 Gcal/h, potrivit unui comunicat al companiei.

18 ian, 2016 | ECONOMICA.net

“Astăzi 18 ianuarie, la ora 07.00 a fost pornit Blocul nr. 5 de la CTE Sud și s-au creat condițiile pentru asigurarea unei capacități suplimentare de energie termică, în eventualitatea creșterii comenzii RADET (temperatură sau hidraulicitate), de la capacitatea maximă actuală de 730 gCal/h la 850 Gcal/h numai din această sursă de producție (CTE Sud)” se arată în comunicat.

“Reamintim că, în prezent, prin politica de prețuri practicată de ELCEN, Dispeceratul Energetic Național a solicitat pornirea ambelor grupuri de pe piața de echilibrare – Blocul nr. 2 CTE Vest și Blocul nr. 5 CTE Sud.

Celelalte capacități de producție ale ELCEN sunt, de asemenea, apte pentru a asigura orice comandă RADET. Adăugăm că ELCEN și RADET au discuții comune zilnice în cadrul comandamentului de iarnă în vederea unei comunicări eficiente privind buna funcționare a sistemului de încălzire” se mai arată în comunicat.

 

  

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO