Băncile şi oficiile poştale vor fi închise în perioada 16-17 aprilie

Oficiile Poştei Române şi agenţiile bancare din România vor fi închise în perioada 16-17 aprilie, cu exceptia anumitor sucursale situate în centrele comerciale. În data de 15 aprilie, unităţile vor funcţiona după programul normal, aferent unei zile de sâmbătă.
Economica.net - mie, 12 apr. 2017, 13:38
Băncile şi oficiile poştale vor fi închise în perioada 16-17 aprilie

Banca Comerciala Romana (BCR) a anunţat că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în perioada 16-17 aprilie 2017.

„Ca excepţie, unităţile BCR din centrele comerciale şi mall-uri vor fi deschise, dar vor funcţiona după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare”, se arată în comunicatul BCR.

În zilele de 16 si 17 aprilie 2017, agenţiile Raiffeisen Bank din toată ţara vor fi închise, excepţie făcând unităţile deschise în supermarket-uri, mall-uri şi reţeaua Selgros, care vor avea un program special.

„Call center-ul băncii va asigura în aceste două zile asistenţa pentru situaţii de urgenţă pentru carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online si Clienţi de Top”, se arată în comunicatul Raiffeisen.

În 16 şi 17, unităţile BRD nu vor avea program de lucru cu clienţii, cu excepţia celor situate în centrele comerciale, al căror orar a fost aliniat la cel al respectivului centru comercial.

„Sucursalele şi agenţiile de tip express, deschise de obicei sâmbăta, nu vor avea program de lucru cu clienţii sâmbătă 15 aprilie 2017, cu excepţia agenţiei Henri Coandă, care va fi deschisă între orele 9:00 şi 17:00”, se arată în comunicatul BRD.

Prin contact center-ului BRD, sâmbătă 15 aprilie, în intervalul orar 08:00 – 14:00, echipa MyBRD Contact va fi la dispoziţia clienţilor pentru operaţiuni standard (informaţii generale/subscrieri/suport produse & servicii BRD şi operaţiuni: plăţi facturi/ transferuri intra şi interbancare).

„De sâmbătă, 15 aprilie 2017, începând cu ora 14:00 şi până marţi,18 aprilie, ora 8:00 A.M., prin Contact Center vor fi disponibile doar următoarele servicii: opţiunile automate de consultare sold/operaţiuni şi serviciile de urgenţă dedicate posesorilor de carduri şi utilizatorilor MyBRD (Net şi Mobile) / Multix / [email protected]”, se arată în comunicat.

Compania Naţională Poşta Română a informat că în perioada 16-17 aprilie, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.

„Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora prima şi a doua zi de Paşti sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează. Sâmbătă, 15 aprilie, subunităţile poştele vor funcţiona conform programului normal de lucru aferent zilei de sâmbătă. Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în ziua de 14 şi 15 aprilie 2017 să înregistreze timpi mai mari de circulaţie”, a anunţat Poşta Română.

Te-ar mai putea interesa și
Update: Ciucă le-a prezentat sindicaliștilor măsurile pe care le va lua Guvernul și face apel la responsabilitate. Profesorii resping propunerea Guvernului. Greva continuă
Update: Ciucă le-a prezentat sindicaliștilor măsurile pe care le va lua Guvernul și face apel la responsabilitate. Profesorii ...
Update: Premierul Nicolae Ciucă a avut miercuri seară, la Palatul Victoria, o nouă rundă de consultări cu liderii sindicatelor din Educaţie, întâlnire în cadrul căreia au fost prezentate......
Guvernul acordă un ajutor de 300 de milioane de lei fermierilor afectați anul trecut de seceta pedologică
Guvernul acordă un ajutor de 300 de milioane de lei fermierilor afectați anul trecut de seceta pedologică
Guvernul a aprobat miercuri un proiect ordonanţă de urgenţă pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat sub forma ...
Iohannis a promulgat legea care le permite consilierilor juridici să predea în învăţământul preuniversitar
Iohannis a promulgat legea care le permite consilierilor juridici să predea în învăţământul preuniversitar
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea potrivit căreia consilierii juridici vor putea preda şi în învăţământul ...
Ciolacu susține că-și menține părerea despre reforma pensiilor speciale și că o va duce până la capăt
Ciolacu susține că-și menține părerea despre reforma pensiilor speciale și că o va duce până la capăt
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că îşi menţine părerea că în privinţa pensiilor speciale trebuie ...