1EUR = 4.8698 RON | Bucureşti 18 º

News

Bilete online la trenul Oraviţa-Anina, cea mai spectaculoasă cale ferată montană din sud-estul Europei - FOTO

Călătorii pot achiziţiona bilete online la trenul Oraviţa-Anina, cea mai veche şi cea mai spectaculoasă cale ferată montană din sud-estul Europei, potrivit unui comunicat al CFR Călători, scrie Agerpres. O călătorie pentru un adult, loc rezervat (pe scaun), costă în jur de 14 lei dus, conform site-ului CFR.

30 dec, 2019 | ECONOMICA.net

Totodată, biletele de tren pe această rută pot fi achiziţionate de la orice unitate de vânzare din ţară, gară sau agenţie de voiaj, cu emitere electronică a legitimaţiilor de călătorie.

Oraviţa-Anina este cea mai veche şi cea mai spectaculoasă cale ferată montană din sud-estul Europei, cu peisaje fabuloase, 14 tuneluri, 10 viaducte, tăieturile în munte reprezentând peste două treimi din întregul traseu, lung de 21 de kilometri.

Pe aceasta rută circulă în fiecare zi o pereche de trenuri care au în componenţă două vagoane, astfel: Regio 9695 - Oraviţa (plecare 11.15) - Anina (sosire 13.11), Regio 9694 - Anina (plecare 14.40) - Oraviţa (sosire 16.37).

Avantaje de călătorie:

Călătorii pot beneficia de ofertele comerciale și reducerile aferente (bilet dus-întors, minigrup 2-5, cartea VSD, reducerile la procurarea cu anticipaţie a legitimaţiilor de călătorie, reduceri pentru grupuri organizate de cel puţin 20 de persoane, etc.);

Se aplică reducerile și facilitățile acordate prin acte normative (elevi şi studenţi, pensionari, revoluţionari, veterani de război, persoane persecutate din motive politice şi etnice, persoane cu handicap,etc.).

Pentru grupurile organizate de cel puțin 30 persoane, călătoria poate fi planificată în avans, cu două luni înainte. Pentru grupuri de peste 45 de persoane reducerile pot ajunge la 35%, acest lucru fiind o bună oportunitate de vânzare pentru agențiile de turism.

Biletele pot fi cumpărate online. Rezervarea locului este obligatorie.

Oravița – Anina este cea mai veche și cea mai spectaculoasă cale ferată montană din sud-estul Europei, cu peisaje fabuloase, 14 tuneluri, 10 viaducte, tăieturile în munte reprezentând peste două treimi din întregul traseu, lung de 21 de kilometri.

Pe această rută circulă în fiecare zi o pereche de trenuri care are în componență două vagoane, astfel:

Regio 9695 Oravița (plecare 11.15) – Anina (sosire 13.11),
Regio 9694 Anina (plecare 14.40) – Oravița (sosire 16.37).

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic intern / Călătoria pe ruta Oraviţa- Anina.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să iși achiziționeze legitimație de călătorie din timp pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații / agenții.

 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO